Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kyllingepaté med champignon og estragon
Kyllingepaté med champignon og estragon
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
5 personer
200 g champignoner
1 spsk smør
salt & friskkværnet hvid peber
sort peber
200 g kyllingelevere
150 g bacon i skiver
1 medium løg
2 spsk hakket estragonblade
0.25 tsk stødt muskatnød
400 g hakket kyllinger
0.75 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
3 spsk rasp
Sådan gør du
1.
Hak champignon groft, og steg dem i smør.
2.
Krydr med lidt salt og sort peber, og steg, til væden er kogt helt væk.
3.
Lad svampene køle lidt ned.
4.
Hak kyllingelever og bacon fint, men gem 3 skiver bacon til toppen af patéen.
5.
Kom det i en skål sammen med de stegte svampe, revet løg, estragon, muskatnød og hakket kylling.
6.
Rør det sammen med piskefløde og rasp.
7.
Krydr med ca. 1½ tsk. flagesalt (mindre, hvis du bruger fint salt) og godt med både sort og hvid peber.
8.
Kom farsen i en postejform på ca. 1 l, og læg 3 skiver bacon på toppen.
9.
Sæt postejformen i en bradepande, og hæld vand i, så det når halvvejs op ad kanten af formen.
10.
Bag patéen i 50 min. ved 180°C.
11.
Tag den ud af ovnen, og lad den køle ned.
12.
Sæt den på køl til dagen efter.
13.
Spis med sennep, cornichoner og godt brød til.
Grøntsager
Fjerkræ
Tilbehør
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8295 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
720 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
28.9 %
12.3 g
Kulhydrat:
6.6 %
2.8 g
Fedt:
64.5 %
12.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;