4 personer
25 g smør
2 tsk stødt karry
4 stk kyllingeoverlår med rygben
Spidskål i karry:
300 g rosenkål
500 g spidskål
20 g frisk rød chili
20 g smør
½ tsk karry
2,5 dl fløde
Salt og peber
1 lime
50 g babyspinat
Tilbehør:
300 g kogt perlespelt
50 g ristede cashewnødder
25 g bredbladet persille
Varm smør i en pande til det bruser, tilsæt karry og lad det stege i smørret i 1 minut. Kom kyllingeoverlår i panden og brun dem på alle sider. Kom det hele i en lille bradepande og giv det 25-30 minutter ved 200°C i alm. ovn.
Skær rosenkål i halve, spidskål i grove stykker og snit chili i tynde ringe. Varm samme pande op igen med lidt smør og karry. Tilføj rosenkål og chili, og lad det stege i 2 minutter ved medium varme. Kom herefter de grove stykker af spidskål i og lad det sautere i 3 minutter. Tilsæt fløde og lad det koge op i 5 minutter. Smag til med salt, peber og limesaft. Vend babyspinaten i.
Anret på en tallerken med 1 stykke kyllingeoverlår, spidskål i karry og top med kogt perlespelt, ristede cashewnødder og hakket bredbladet persille.
Energi pr. person: 3545 kJ / 844 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g
Fedt: 12,0 g
Kulhydrat: 6,0 g