Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kyllingeoverlår i spidskål med karry, rosenkål og cashewnødder
Kyllingeoverlår i spidskål med karry, rosenkål og cashewnødder
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g smør
2 tsk stødt karry
4 kyllingelår
spidskål i karry:
300 g rosenkål
500 g spidskål
20 g frisk røde chilipebre
20 g smør
0.5 tsk karry
2.5 dl fløde
salt og sort peber
1 limefrugt
50 g babyspinatblade
tilbehør:
300 g kogt perlespelt
50 g cashewnødder
25 g bredbladet persille
Sådan gør du
1.
Varm smør i en pande til det bruser, tilsæt karry og lad det stege i smørret i 1 minut.
2.
Kom kyllingeoverlår i panden og brun dem på alle sider.
3.
Kom det hele i en lille bradepande og giv det 25-30 minutter ved 200°C i alm. ovn.
4.
Skær rosenkål i halve, spidskål i grove stykker og snit chili i tynde ringe.
5.
Varm samme pande op igen med lidt smør og karry.
6.
Tilføj rosenkål og chili, og lad det stege i 2 minutter ved medium varme.
7.
Kom herefter de grove stykker af spidskål i og lad det sautere i 3 minutter.
8.
Tilsæt fløde og lad det koge op i 5 minutter.
9.
Smag til med salt, peber og limesaft.
10.
Vend babyspinaten i.
11.
Anret på en tallerken med 1 stykke kyllingeoverlår, spidskål i karry og top med kogt perlespelt, ristede cashewnødder og hakket bredbladet persille.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11409 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
598 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.8 g
Protein:
19.7 %
6.9 g
Kulhydrat:
41.4 %
14.6 g
Fedt:
38.9 %
6.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;