Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Kyllingeoverlår i spidskål med karry, rosenkål og cashewnødder
Kyllingeoverlår i spidskål med karry, rosenkål og cashewnødder
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g smør
2 tsk stødt karry
4 kyllingelår
spidskål i karry:
300 g rosenkål
500 g spidskål
20 g frisk røde chilipebre
20 g smør
0.5 tsk karry
2.5 dl fløde
salt og sort peber
1 limefrugt
50 g babyspinatblade
tilbehør:
300 g kogt perlespelt
50 g cashewnødder
25 g bredbladet persille
SÅDAN GØR DU
1.
Varm smør i en pande til det bruser, tilsæt karry og lad det stege i smørret i 1 minut.
2.
Kom kyllingeoverlår i panden og brun dem på alle sider.
3.
Kom det hele i en lille bradepande og giv det 25-30 minutter ved 200°C i alm. ovn.
4.
Skær rosenkål i halve, spidskål i grove stykker og snit chili i tynde ringe.
5.
Varm samme pande op igen med lidt smør og karry.
6.
Tilføj rosenkål og chili, og lad det stege i 2 minutter ved medium varme.
7.
Kom herefter de grove stykker af spidskål i og lad det sautere i 3 minutter.
8.
Tilsæt fløde og lad det koge op i 5 minutter.
9.
Smag til med salt, peber og limesaft.
10.
Vend babyspinaten i.
11.
Anret på en tallerken med 1 stykke kyllingeoverlår, spidskål i karry og top med kogt perlespelt, ristede cashewnødder og hakket bredbladet persille.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12386 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
649 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.8 g
Protein:
18.3 %
7.0 g
Kulhydrat:
42.8 %
16.3 g
Fedt:
38.9 %
6.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;