Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Kyllingeoverlår i spidskål med karry, rosenkål og cashewnødder

Bedømmelse (14)
30-60 min
4 personer

Ingredienser

25 g smør

2 tsk stødt karry

4 stk kyllingeoverlår med rygben

 

Spidskål i karry:

300 g rosenkål

500 g spidskål

20 g frisk rød chili

20 g smør

½ tsk karry

2,5 dl fløde

Salt og peber

1 lime

50 g babyspinat

 

Tilbehør:

300 g kogt perlespelt

50 g ristede cashewnødder

25 g bredbladet persille

Om råvarerne

Varm smør i en pande til det bruser, tilsæt karry og lad det stege i smørret i 1 minut. Kom  kyllingeoverlår i panden og brun dem på alle sider. Kom det hele i en lille bradepande og giv det 25-30 minutter ved 200°C i alm. ovn.

Skær rosenkål i halve, spidskål i grove stykker og snit chili i tynde ringe. Varm samme pande op igen med lidt smør og karry. Tilføj rosenkål og chili, og lad det stege i 2 minutter ved medium varme. Kom herefter de grove stykker af spidskål i og lad det sautere i 3 minutter. Tilsæt fløde og lad det koge op i 5 minutter. Smag til med salt, peber og limesaft. Vend babyspinaten i.

Anret på en tallerken med 1 stykke kyllingeoverlår, spidskål i karry og top med kogt perlespelt, ristede cashewnødder og hakket bredbladet persille.

 

Energi pr. person: 3545 kJ / 844 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g
Fedt: 12,0 g
Kulhydrat: 6,0 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Kyllingeoverlår i spidskål med karry, rosenkål og cashewnødder

Varm smør i en pande til det bruser, tilsæt karry og lad det stege i smørret i 1 minut. Kom  kyllingeoverlår i panden og brun dem på alle sider. Kom det hele i en lille bradepande og giv det 25-30 minutter ved 200°C i alm. ovn.

Skær rosenkål i halve, spidskål i grove stykker og snit chili i tynde ringe. Varm samme pande op igen med lidt smør og karry. Tilføj rosenkål og chili, og lad det stege i 2 minutter ved medium varme. Kom herefter de grove stykker af spidskål i og lad det sautere i 3 minutter. Tilsæt fløde og lad det koge op i 5 minutter. Smag til med salt, peber og limesaft. Vend babyspinaten i.

Anret på en tallerken med 1 stykke kyllingeoverlår, spidskål i karry og top med kogt perlespelt, ristede cashewnødder og hakket bredbladet persille.

 

Energi pr. person: 3545 kJ / 844 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g
Fedt: 12,0 g
Kulhydrat: 6,0 g