HjemOpskrifterKyllingeoverlår i spidskål med karry, rosenkål og cashewnødder

Kyllingeoverlår i spidskål med karry, rosenkål og cashewnødder

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 25 g smør
  • 2 tsk stødt karry
  • 4 kyllingelår
    spidskål i karry:
    • 300 g rosenkål
    • 500 g spidskål
    • 20 g frisk røde chilipebre
    • 20 g smør
    • 0.5 tsk karry
    • 2.5 dl fløde
    • salt og sort peber
    • 1 limefrugt
    • 50 g babyspinatblade
      tilbehør:
      • 300 g kogt perlespelt
      • 50 g cashewnødder
      • 25 g bredbladet persille

      SÅDAN GØR DU

      • 1.
        Varm smør i en pande til det bruser, tilsæt karry og lad det stege i smørret i 1 minut.

      • 2.
        Kom kyllingeoverlår i panden og brun dem på alle sider.

      • 3.
        Kom det hele i en lille bradepande og giv det 25-30 minutter ved 200°C i alm. ovn.

      • 4.
        Skær rosenkål i halve, spidskål i grove stykker og snit chili i tynde ringe.

      • 5.
        Varm samme pande op igen med lidt smør og karry.

      • 6.
        Tilføj rosenkål og chili, og lad det stege i 2 minutter ved medium varme.

      • 7.
        Kom herefter de grove stykker af spidskål i og lad det sautere i 3 minutter.

      • 8.
        Tilsæt fløde og lad det koge op i 5 minutter.

      • 9.
        Smag til med salt, peber og limesaft.

      • 10.
        Vend babyspinaten i.

      • 11.
        Anret på en tallerken med 1 stykke kyllingeoverlår, spidskål i karry og top med kogt perlespelt, ristede cashewnødder og hakket bredbladet persille.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      12386 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      649 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 2.8 g
      Protein: 18.3 %7.0 g
      Kulhydrat: 42.8 %16.3 g
      Fedt: 38.9 %6.8 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;