HjemOpskrifterKyllingeoverlår med edamamebønner

Kyllingeoverlår med edamamebønner

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kyllingeoverlår
  • 1 tsk friske korianderblade BRUG "frisk koriander"
  • 1 tsk hel spidskommen
  • 0.5 tsk cayennepeber
  • 1 tsk stødt kanel
  • salt og friskkværnet peber
  • 3 appelsiner
  • 100 g edamamebønner uden bælg (optøede)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland koriander, spidskommen, cayennepeber, kanel, salt og kværnet peber sammen og gnub kyllingelårene godt ind.

  • 2.
    Skær appelsinerne i 1 cm tykke skiver og kom dem i et ildfast fad.

  • 3.
    Kom de krydrede kyllingelår ovenpå og bag dem i ovnen ved 200 grader i 50 minutter.

  • 4.
    Når der mangler 10 minutter af tilberedningen kommes optøede edamamebønner ved kyllingerne/appelsiner.

  • 5.
    Lad dem stege færdig med retten.

  • 6.
    Server og pynt med koriander.

  • 7.
    Pynt: Frisk koriander Energi pr. person: 1979 Kj/ 471 kcal.

  • 8.
    Næringsindhold pr. 100 g: Protein: 8,4 g.

  • 9.
    Kulhydrat: 4,4 g.

  • 10.
    Fedt: 9,5 g.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6816 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
476 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 41.6 %11.7 g
Kulhydrat: 15.3 %4.3 g
Fedt: 43.1 %5.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;