Kyllingeoverlår med edamamebønner

60-90 min

Ingredienser

4 kyllingeoverlår

1 tsk. koriander

1 tsk. spidskommen

½ tsk. cayennepeber

1 tsk. kanel

salt og kværnet peber

3 ubehandlede appelsiner

100 g edamamebønner uden bælg (optøede)

Bland koriander, spidskommen, cayennepeber, kanel, salt og kværnet peber sammen og gnub kyllingelårene godt ind.

Skær appelsinerne i 1 cm tykke skiver og kom dem i et ildfast fad.

Kom de krydrede kyllingelår ovenpå og bag dem i ovnen ved 200 grader i 50 minutter.

Når der mangler 10 minutter af tilberedningen kommes optøede edamamebønner ved kyllingerne/appelsiner. Lad dem stege færdig med retten.

Server og pynt med koriander.

 

Pynt: Frisk koriander

 

Energi pr. person: 1979 Kj/   471 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein:  8,4 g.
Kulhydrat: 4,4 g.
Fedt: 9,5 g.

 

Bland koriander, spidskommen, cayennepeber, kanel, salt og kværnet peber sammen og gnub kyllingelårene godt ind.

Skær appelsinerne i 1 cm tykke skiver og kom dem i et ildfast fad.

Kom de krydrede kyllingelår ovenpå og bag dem i ovnen ved 200 grader i 50 minutter.

Når der mangler 10 minutter af tilberedningen kommes optøede edamamebønner ved kyllingerne/appelsiner. Lad dem stege færdig med retten.

Server og pynt med koriander.

 

Pynt: Frisk koriander

 

Energi pr. person: 1979 Kj/   471 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein:  8,4 g.
Kulhydrat: 4,4 g.
Fedt: 9,5 g.

 

LÆS TILBUDSAVISEN