Kyllingenuggets med cornflakes

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

16 stk. kyllingeinderfilet ca. 650 g

100 g hvedemel

1 tsk. paprika

1 tsk. salt

1 tsk. peber, sort

2 æg, let pisket sammen

75 g cornflakes, let knuste

 

Tilbehør:

1 citron skåret i både

1 dl ketchup

Sådan gør du

Skær eventuelle hinder og sener af kyllingeinderfileterne.

Bland mel, paprika, salt og peber i en skål.

Kom æg i en skål og pisk det sammen med en gaffel. Knus cornflakes i en frostpose let med hånden og hæld det op på en tallerken.

Vend først kyllingeinderfileterne i mel, herefter pisket æg og til sidst knust cornflakes.

Kom stykkerne på en bageplade med bagepapir. Steg dem i ovnen ved 200 °C i ca. 22 min til de er sprøde, gyldne og kyllingen gennemstegt.

Server med ketchup og citronbåde.

 

Energi pr. person:  1809 Kj/  430 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 15,5 g.
Kulhydrat: 15,0 g.

Fedt: 2,8 g.