HjemOpskrifterKyllingenuggets med cornflakes

Kyllingenuggets med cornflakes

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 100 g hvedemel
  • 16 kyllingeinderfileter
  • 1 tsk paprika
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
  • 2 æg, pisket let sammen
  • 75 g let knuste cornflakes
tilbehør:
  • 1 citron (usprøjtet) i både
  • 1 dl tomatketchup

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær eventuelle hinder og sener af kyllingeinderfileterne.

  • 2.
    Bland mel, paprika, salt og peber i en skål.

  • 3.
    Kom æg i en skål og pisk det sammen med en gaffel.

  • 4.
    Knus cornflakes i en frostpose let med hånden og hæld det op på en tallerken.

  • 5.
    Vend først kyllingeinderfileterne i mel, herefter pisket æg og til sidst knust cornflakes.

  • 6.
    Kom stykkerne på en bageplade med bagepapir.

  • 7.
    Steg dem i ovnen ved 200 °C i ca. 22 min til de er sprøde, gyldne og kyllingen gennemstegt.

  • 8.
    Server med ketchup og citronbåde.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5529 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
604 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 37.5 %13.3 g
Kulhydrat: 49.5 %17.6 g
Fedt: 13 %2.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;