HjemOpskrifterKyllingedeller på citrongræsspyd

Kyllingedeller på citrongræsspyd

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 600 g hakket kyllingekød
  • 1 løg
  • 4 presset fed hvidløg
  • 4 spsk peanutbutter
  • 1 rød chilipeber uden kerner
  • 1 rød chilipeber
  • 4 forårsløg
  • 2 dl rucolasalat
  • 2 tsk allround krydderi
  • 2 tsk stødt allehånde
  • 4 æg
  • 1 spsk olie

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Fremgangsmåde: Hvidløg og løget fint hakkes og blandes med det hakkede kød.

  • 2.
    Der tilsættes peanutbutter, fint hakket forårsløg, finthakket ruccola, allround krydderi, krydderpeber, æg, smuldret fetaost og der røres godt igen.

  • 3.
    Farsen formes til små frikadeller, der sættes omkring en stængel citrongræs (eller om almindelige spyd).

  • 4.
    Spyddene steges på medium varme, til frikadellerne er gennemstegte.

  • 5.
    Tilbehør er en skål blandet salat.

  • 6.
    Opskriften er udarbejdet af Lene Hansson.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6875 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
604 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 43.6 %15.5 g
Kulhydrat: 8.9 %3.2 g
Fedt: 47.5 %7.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;