Kyllingedeller på citrongræsspyd

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

600 g hakket kyllingekød (kalkun kan også bruges)

1 løg

4 fed presset hvidløg

4 spsk peanutbutter

1 rød chili uden kerner

4 forårsløg

4 håndfulde ruccolasalat

2 tsk Allround krydderi

2 tsk krydderpeber

4 æg

8 spsk fetaost

Olie til stegning

Spid til stegning eller citrongræs (anvendes som spid)

Sådan gør du

Fremgangsmåde:
Hvidløg og løget fint hakkes og blandes med det hakkede kød. Der tilsættes peanutbutter, fint hakket forårsløg, finthakket ruccola, allround krydderi, krydderpeber, æg, smuldret fetaost og der røres godt igen. Farsen formes til små frikadeller, der sættes omkring en stængel citrongræs (eller om almindelige spyd). Spyddene steges på medium varme, til frikadellerne er gennemstegte.
Tilbehør er en skål blandet salat.
 
Opskriften er udarbejdet af Lene Hansson.