Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Kyllingeburger med spicy mayo, spirer og råkostsalat
Kyllingeburger med spicy mayo, spirer og råkostsalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 æg
400 g hakket kyllingekød
1 løg
2 spsk fuldkornshvedemel
1 tsk barbecuekrydderi
salt & sort peber
1 dl rasp
2 spsk majsolie
2 tsk sød chilisauce
1 tsk sambal oelek
1 spsk tomatketchup
150 g blomkål
0.5 agurk
2 gulerødder
150 g rødkål
0.5 limefrugt (saften)
100 g bønnespirer
4 burgerboller
SÅDAN GØR DU
1.
Bland hakket kylling med æg, revet løg, fuldkornshvedemel, barbecuekrydderi, ½ tsk groft salt og godt med peber.
2.
Lad farsen trække 10 minutter og form den så til 4 bøffer.
3.
Vend hver bøf i rasp og steg dem gyldne i en pande med 2 spsk majsolie, ca. 6 min pr. side ved medium varme.
4.
Rør mayonnaise sammen med chilisauce, sambal oelek og ketchup.
5.
Snit blomkål, agurk, gulerødder og rødkål meget fint – gerne med et mandolinjern.
6.
Vend med limesaft.
7.
Flæk bollerne og rist dem.
8.
Læg dem sammen med kyllingeburger, spicy mayo, råkost og spirer.
Klima Kærlig opskrift
SPISETID opskrift
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8166 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
501 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.0 g
Protein:
27.1 %
8.0 g
Kulhydrat:
42.7 %
12.6 g
Fedt:
30.2 %
4.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;