Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
kyllingeburger med æblechutney og spidskålssalat
kyllingeburger med æblechutney og spidskålssalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
20 g smør
4 kyllingebryst
salt og sort peber
4 rustikke burgerboller
rød spidskålssalat:
100 g lilla spidskål
1 rødt æble
1 appelsin
50 g grønkål
dressing:
2 spsk æbleeddike
1 spsk frisk timian
2 tsk flydende honning
3 spsk olivenolie
0.5 tsk havsalt
friskkværnet peber
æblechutney:
500 500 g røde æbler
2 små rødløg
100 g tørrede abrikoser
50 g friskrevet frisk ingefær
150 g sukker
1.5 spsk æbleeddike
3 kardemommekapsler
3 stjerneanis
3 hele nelliker
1 tsk salt
Sådan gør du
1.
Start med at lave æblechutney: Skær æbler og rødløg i tern.
2.
Skær tørrede abrikoser i mindre tern.
3.
Kom alle ingredienser, undtagen salt, i en tykbundet gryde.
4.
Lad det koge op og lad det simre i ca. 35 minutter under låg.
5.
Rør lidt rundt i æblechutneyen og smag til med salt.
6.
Rengør sylteglas og skyl med Atamon.
7.
Kom æblechutney på glas og opbevar på køl.
8.
Lav herefter den røde spidskålssalat: Snit rød spidskål i tynde strimler i god tid og kom det i koldt vand på køl.
9.
Det gør kålen lækker sprød.
10.
Skær æblet i tern og appelsinen i fileter.
11.
Inden servering slynges kålen i en salatslynge og vendes med de øvrige ingredienser.
12.
Alle ingredienserne til dressingen rystes sammen i et lille glas.
13.
Dressingen vendes i spidskålssalaten lige inden anretning.
14.
Varm en pande op med smør, til det bruser.
15.
Dup kyllingen med køkkenrulle og flæk hvert kyllingebryst på tværs.
16.
Steg dem på panden 2 eller 3 ad gangen, så panden bevarer sin temperatur.
17.
Giv dem cirka 3 minutter på hver side, til de er gennemstegte.
18.
Krydr med salt og peber.
19.
Hold dem lune på en tallerken.
20.
Til servering lunes de rustikke boller og flækkes.
21.
Smør æblechutney på bund og top.
22.
Kom rød spidskålssalat på underbollen.
23.
Top med 2 stykker stegt kyllingebrystfilet på hver burger og kom toppen på.
24.
Servér med ekstra æblechutney.
Salater
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
152028 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
198 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
1.6 %
0.2 g
Kulhydrat:
96.5 %
11.2 g
Fedt:
1.9 %
0.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;