Kyllingebryst i fad med parmaskinke, peberfrugt og pesto

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Kyllingebryst i fad med parmaskinke
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 kyllingebryst

Salt og sort peber

1 glas rød pesto

4 skiver parmaskinke

2 gule eller røde peberfrugter

1 courgette

250 g san marzano eller cocktailtomater

2 kviste rosmarin

1 spsk. olivenolie

Sådan gør du

Skær en ridse ned langs oversiden af hvert kyllingebryst. Krydr med salt og peber, og kom en teskefuld pesto i hver revne. Fold skinken omkring brystet. Skær peberfrugter i tykke både og skær courgetter i grove stykker. Del tomaterne i halve og kom alle grøntsagerne i et ovnfast fad. Vend med olie og rosmarinnåle og krydr med salt og peber. Læg kyllingebryst oven på, og steg det hele i ovnen i 25 min. ved 200°C. Servér med resten af pestoen.

 

Energi pr. person: 1487KJ/355Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 39,1 g.
Kulhydrat: 2,3 g.
Fedt: 4,3 g.