4 personer
4 kyllingebryst
Salt og sort peber
1 glas rød pesto
4 skiver parmaskinke
2 gule eller røde peberfrugter
1 courgette
250 g san marzano eller cocktailtomater
2 kviste rosmarin
1 spsk. olivenolie
Skær en ridse ned langs oversiden af hvert kyllingebryst. Krydr med salt og peber, og kom en teskefuld pesto i hver revne. Fold skinken omkring brystet. Skær peberfrugter i tykke både og skær courgetter i grove stykker. Del tomaterne i halve og kom alle grøntsagerne i et ovnfast fad. Vend med olie og rosmarinnåle og krydr med salt og peber. Læg kyllingebryst oven på, og steg det hele i ovnen i 25 min. ved 200°C. Servér med resten af pestoen.
Energi pr. person: 1487KJ/355Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 39,1 g.
Kulhydrat: 2,3 g.
Fedt: 4,3 g.