HjemOpskrifterKyllingebryst i fad med parmaskinke, peberfrugt og pesto

Kyllingebryst i fad med parmaskinke, peberfrugt og pesto

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kyllingebryststykker med ben
  • salt og sort peber
  • 1 bæger rød pesto
  • 4 skiver parmaskinke
  • 2 peberfrugter
  • 1 grøn squash
  • 250 g cocktailtomater
  • 2 rosmarinkviste
  • 1 spsk olivenolie

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær en ridse ned langs oversiden af hvert kyllingebryst.

  • 2.
    Krydr med salt og peber, og kom en teskefuld pesto i hver revne.

  • 3.
    Fold skinken omkring brystet.

  • 4.
    Skær peberfrugter i tykke både og skær courgetter i grove stykker.

  • 5.
    Del tomaterne i halve og kom alle grøntsagerne i et ovnfast fad.

  • 6.
    Vend med olie og rosmarinnåle og krydr med salt og peber.

  • 7.
    Læg kyllingebryst oven på, og steg det hele i ovnen i 25 min. ved 200°C.

  • 8.
    Servér med resten af pestoen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10167 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
728 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 27.1 %11.6 g
Kulhydrat: 3.3 %1.4 g
Fedt: 69.6 %13.7 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;