Kylling med tomat, citron og oliven

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 stk. kyllingeunderlår

2 stk. kyllingebryst

8 stk. bacon i strimler

400 g Mutti, hakkede tomater

3 kviste med rosmarin

100 sorte oliven

4 fed hvidløg i halve

1 usprøjtet citron i mindre stykker

3 spsk. olivenolie

1 tsk. seasalt

Kværnet peber

Sådan gør du

Dup kyllingebrysterne tørre med køkkenrulle. Rul to stykker bacon på hvert kyllingebryst og et stykke bacon på hvert kyllingeunderlår.

Kom alle kyllingestykker i en stor bradepande. Tilsæt hakkede tomater, rosmarinkviste, sorte oliven, hvidløgsfed og citronstykker. Hæld olivenolie over og krydr med salt og friskkværnet peber.

Kom bradepanden i ovnen ved 200° i 45 minutter. Skær kyllingebrystet ud i mindre stykker lige inden servering og læg det tilbage i bradepanden. Servér med masser af groft brød.

 

Energi pr. person:
3297 kJ (785 kcal)

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,4 g
Kulhydrat: 13,2 g
Fedt: 7,3 g