HjemOpskrifterKylling med tomat, citron og oliven

Kylling med tomat, citron og oliven

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 kyllingeunderlår
  • 2 kyllingebryst
  • 8 bacon i strimler
  • 400 g hakkede tomater
  • 3 rosmarinkviste
  • 100 sorte oliven
  • 4 fed hvidløg i halve
  • 1 citron (usprøjtet) i mindre stykker
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 tsk havsalt
  • friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Dup kyllingebrysterne tørre med køkkenrulle.

  • 2.
    Rul to stykker bacon på hvert kyllingebryst og et stykke bacon på hvert kyllingeunderlår.

  • 3.
    Kom alle kyllingestykker i en stor bradepande.

  • 4.
    Tilsæt hakkede tomater, rosmarinkviste, sorte oliven, hvidløgsfed og citronstykker.

  • 5.
    Hæld olivenolie over og krydr med salt og friskkværnet peber.

  • 6.
    Kom bradepanden i ovnen ved 200° i 45 minutter.

  • 7.
    Skær kyllingebrystet ud i mindre stykker lige inden servering og læg det tilbage i bradepanden.

  • 8.
    Servér med masser af groft brød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10091 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
546 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 27.8 %8.9 g
Kulhydrat: 5.2 %1.7 g
Fedt: 67 %9.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;