HjemOpskrifterKylling i riesling

Kylling i riesling

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • salt og sort peber
  • 1 kylling
  • 150 g bacontern
  • 250 g champignoner
  • 250 g skalotteløg
  • 1 lille potte kruspersille
  • 2 spsk frisk timian
  • 0.5 flaske riesling hvidvin
  • 500 ml riesling

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Del kyllingen i lårstykker og bryststykker med vinge og krydr med salt og peber.

  • 2.
    Steg bacon sprød i en gryde og tag den op og læg til side.

  • 3.
    Brun kyllingen i baconfedtet og tag op og læg til side.

  • 4.
    Skær champignon i skiver og skalotteløg i både og steg dem i gryden.

  • 5.
    Kom kylling og bacon tilbage i gryden sammen med hakket persille og timian og hæld vinen over.

  • 6.
    Kom låg på og lad retten simre i 50 min.

  • 7.
    Smag til med salt og peber.

  • 8.
    Spæd evt. op med mere vin eller vand, hvis væden koger for meget ind undervejs.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13892 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
509 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 30 %9.0 g
Kulhydrat: 5.3 %1.6 g
Fedt: 48.5 %6.7 g
Alkohol: 16.2 %2.7 g
;