4 personer
1 kylling
Salt og sort peber
150 g bacon i tern
250 g champignon
250 g skalotteløg
1 lille potte persille
2 spsk frisk timian
½ flaske riesling
Del kyllingen i lårstykker og bryststykker med vinge og krydr med salt og peber. Steg bacon sprød i en gryde og tag den op og læg til side. Brun kyllingen i baconfedtet og tag op og læg til side. Skær champignon i skiver og skalotteløg i både og steg dem i gryden. Kom kylling og bacon tilbage i gryden sammen med hakket persille og timian og hæld vinen over. Kom låg på og lad retten simre i 50 min. Smag til med salt og peber. Spæd evt. op med mere vin eller vand, hvis væden koger for meget ind undervejs.
Energi pr. person: 2440KJ/583Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 13,3 g.
Kulhydrat: 1,8 g.
Fedt: 6,9 g.