Kylling i Riesling

fork and spoon
Hovedret
clock
60-90 min
Kylling i riesling
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kylling
Salt og sort peber
150 g bacon i tern
200 g skalotteløg
1 fed hvidløg
250 g knoldselleri
250 g champignon
½ flaske tør eller halvtør Riesling
2 laurbærblade

Sådan gør du

Del kyllingen i to lårstykker og to bryststykker. Krydr med salt og peber. Brun bacon i en gryde. Skær imens skalotteløg i strimler og hak hvidløg fint. Skær champignon i halve. Skræl sellerien og skær den i grove stykker. Tag bacon op af gryden og læg til side. Brun kyllingen i baconfedtet. Tag den op og brun så knoldsellerien godt på alle sider. Tag sellerien op og læg til side. Kom skalotteløg i gryden og steg til de begynder at brune. Tilsæt så hvidløg og champignon og steg videre i 5 min. ved høj varme. Kom kylling og bacon tilbage i gryden. Tilsæt vin og laurbærblade. Lad kyllingen simre under låg i 45 min. Tilsæt stegt selleri de sidste 5 minutter. 

Energi pr. person: 2807KJ/670 Kcal.

Næringsindhold pr. 100g:

Protein: 10,2g.

Kulhydrat: 2,7g.

Fedt: 6,8g.