4 personer
1 kylling
700 g kartofler
1 spsk. olivenolie
1 kvist rosmarin
Salt og sort peber
1 fed hvidløg
2 peberfrugter
1 usprøjtet citron
Del kyllingen i 6-8 stykker. Skrub kartoflerne og skær dem i grove stykker. Vend kartoflerne i olie, rosmarin og krydr med salt og peber. Fordel dem i bunden af et ovnfast fad. Krydr kyllingen med salt og peber og kom den over kartoflerne med kindsiden opad. Steg det i ovnen i 25 min. ved 200°C. Hak imens hvidløg fint og skær peberfrugt i grove stykker. Del citronen i halve både. Efter de 25 min. tages fadet ud af ovnen og hvidløg, peberfrugt og citron kommes ned mellem kartofler og kylling. Steg retten færdig i 20 min.
Energi pr. person: 3705KJ/885Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,7 g.
Kulhydrat: 5,1 g.
Fedt: 7,6 g.