Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Kylling med peberfrugt og rosmarinkartofler

30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 kylling

700 g kartofler

1 spsk. olivenolie

1 kvist rosmarin

Salt og sort peber
1 fed hvidløg

2 peberfrugter

1 usprøjtet citron

Om råvarerne

Del kyllingen i 6-8 stykker. Skrub kartoflerne og skær dem i grove stykker. Vend kartoflerne i olie, rosmarin og krydr med salt og peber. Fordel dem i bunden af et ovnfast fad. Krydr kyllingen med salt og peber og kom den over kartoflerne med kindsiden opad. Steg det i ovnen i 25 min. ved 200°C. Hak imens hvidløg fint og skær peberfrugt i grove stykker. Del citronen i halve både. Efter de 25 min. tages fadet ud af ovnen og hvidløg, peberfrugt og citron kommes ned mellem kartofler og kylling. Steg retten færdig i 20 min.

 

Energi pr. person: 3705KJ/885Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,7 g.
Kulhydrat: 5,1 g.
Fedt: 7,6 g.

Kylling med peberfrugt

Del kyllingen i 6-8 stykker. Skrub kartoflerne og skær dem i grove stykker. Vend kartoflerne i olie, rosmarin og krydr med salt og peber. Fordel dem i bunden af et ovnfast fad. Krydr kyllingen med salt og peber og kom den over kartoflerne med kindsiden opad. Steg det i ovnen i 25 min. ved 200°C. Hak imens hvidløg fint og skær peberfrugt i grove stykker. Del citronen i halve både. Efter de 25 min. tages fadet ud af ovnen og hvidløg, peberfrugt og citron kommes ned mellem kartofler og kylling. Steg retten færdig i 20 min.

 

Energi pr. person: 3705KJ/885Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,7 g.
Kulhydrat: 5,1 g.
Fedt: 7,6 g.