Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Kylling med peberfrugt og rosmarinkartofler
Kylling med peberfrugt og rosmarinkartofler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
700 g kartofler
1 kylling
1 spsk olivenolie
1 frisk rosmarinkvist
salt og sort peber
1 fed hvidløg
2 peberfrugter
1 citron (usprøjtet)
SÅDAN GØR DU
1.
Del kyllingen i 6-8 stykker.
2.
Skrub kartoflerne og skær dem i grove stykker.
3.
Vend kartoflerne i olie, rosmarin og krydr med salt og peber.
4.
Fordel dem i bunden af et ovnfast fad.
5.
Krydr kyllingen med salt og peber og kom den over kartoflerne med kindsiden opad.
6.
Steg det i ovnen i 25 min. ved 200°C.
7.
Hak imens hvidløg fint og skær peberfrugt i grove stykker.
8.
Del citronen i halve både.
9.
Efter de 25 min. tages fadet ud af ovnen og hvidløg, peberfrugt og citron kommes ned mellem kartofler og kylling.
10.
Steg retten færdig i 20 min.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10968 kj / 2622 kcal
Næringsindhold pr. 100g
467 kj / 112 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.7 g
Protein:
43.2 %
11.9 g
Kulhydrat:
22.8 %
6.3 g
Fedt:
34 %
4.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;