HjemOpskrifterKylling med peberfrugt og rosmarinkartofler

Kylling med peberfrugt og rosmarinkartofler

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 700 g kartofler
  • 1 kylling
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 rosmarinkvist
  • salt og sort peber
  • 1 fed hvidløg
  • 2 peberfrugter
  • 1 citron (usprøjtet)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Del kyllingen i 6-8 stykker.

  • 2.
    Skrub kartoflerne og skær dem i grove stykker.

  • 3.
    Vend kartoflerne i olie, rosmarin og krydr med salt og peber.

  • 4.
    Fordel dem i bunden af et ovnfast fad.

  • 5.
    Krydr kyllingen med salt og peber og kom den over kartoflerne med kindsiden opad.

  • 6.
    Steg det i ovnen i 25 min. ved 200°C.

  • 7.
    Hak imens hvidløg fint og skær peberfrugt i grove stykker.

  • 8.
    Del citronen i halve både.

  • 9.
    Efter de 25 min. tages fadet ud af ovnen og hvidløg, peberfrugt og citron kommes ned mellem kartofler og kylling.

  • 10.
    Steg retten færdig i 20 min.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11588 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
494 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.0 g
Protein: 33.8 %9.8 g
Kulhydrat: 19.1 %5.6 g
Fedt: 47.1 %6.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;