HjemOpskrifterKylling og hasselnød enchiladas

Kylling og hasselnød enchiladas

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 pakke Santa Maria Soft Original Tortillas
  • 1 grillet kylling
  • 250 g revet mozzarellaost
    Hasselnødsmole:
    • 1 1 stk. Santa Maria Fajitas Spice Mix
    • 3 dl vand
    • 2 spsk koncentreret kyllingefond
    • 1 dåse flået tomat
    • 3 laurbærblade
    • 2 dl hasselnødder
    • 1 fed hvidløg
    • 0.5 rødløg
    • havsalt

    Sådan gør du

    • 1.
      Skær stilken af chilierne og rist dem på en tør stegepande i ca. 1 minut på hver side.

    • 2.
      Kog vand, hønsefond, flåede tomater og laurbærblade i en gryde.

    • 3.
      Sæt gryden til side og tilsæt de ristede chilier.

    • 4.
      Lad saucen hvile i 20 minutter.

    • 5.
      Fjern laurbærbladene.

    • 6.
      Rist hasselnødder, presset hvidløg og løg i tern på en pande.

    • 7.
      Hæld det op i saucen.

    • 8.
      Blend saucen i en foodprocessor eller med en stavblender, til den får en fin konsistens.

    • 9.
      Smag til med salt.

    • 10.
      Pil kyllingen og fordel kyllingekødet, ost og 1 spsk. hasselnøddesauce på hver tortilla (gem lidt ost til gratinering).

    • 11.
      Rul tortillaen sammen og læg den med åbningen nedad i et smurt ovnfast fad.

    • 12.
      Hæld den resterende sauce over rullerne og drys med resten af osten.

    • 13.
      Bag enchiladas ved 200° C i ca. 10 minutter.

    • 14.
      Servér med en syrlig salat af æbler og fennikel. lime pickled rødløg, pynt med hakket koriander.

    • 15.
      Retten serveres gerne med ris.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    19431 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    719 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.4 g
    Protein: 29.4 %12.4 g
    Kulhydrat: 18.6 %7.9 g
    Fedt: 52 %10.1 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;