HjemOpskrifterKylling og hasselnød enchiladas

Kylling og hasselnød enchiladas

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 pakke Santa Maria Soft Original Tortillas
  • 1 grillet kylling
  • 250 g revet mozzarellaost
Hasselnødsmole:
  • 1 1 stk. Santa Maria Fajitas Spice Mix
  • 3 dl vand
  • 2 spsk koncentreret kyllingefond
  • 1 dåse flåede tomater
  • 3 laurbærblade
  • 2 dl hasselnødder
  • 1 fed hvidløg
  • ½ rødløg
  • havsalt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær stilken af chilierne og rist dem på en tør stegepande i ca. 1 minut på hver side.

  • 2.
    Kog vand, hønsefond, flåede tomater og laurbærblade i en gryde.

  • 3.
    Sæt gryden til side og tilsæt de ristede chilier.

  • 4.
    Lad saucen hvile i 20 minutter.

  • 5.
    Fjern laurbærbladene.

  • 6.
    Rist hasselnødder, presset hvidløg og løg i tern på en pande.

  • 7.
    Hæld det op i saucen.

  • 8.
    Blend saucen i en foodprocessor eller med en stavblender, til den får en fin konsistens.

  • 9.
    Smag til med salt.

  • 10.
    Pil kyllingen og fordel kyllingekødet, ost og 1 spsk. hasselnøddesauce på hver tortilla (gem lidt ost til gratinering).

  • 11.
    Rul tortillaen sammen og læg den med åbningen nedad i et smurt ovnfast fad.

  • 12.
    Hæld den resterende sauce over rullerne og drys med resten af osten.

  • 13.
    Bag enchiladas ved 200° C i ca. 10 minutter.

  • 14.
    Servér med en syrlig salat af æbler og fennikel. lime pickled rødløg, pynt med hakket koriander.

  • 15.
    Retten serveres gerne med ris.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15653 kj / 3741 kcal
Næringsindhold pr. 100g
579 kj / 138 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 33.8 %11.5 g
Kulhydrat: 22.2 %7.6 g
Fedt: 44 %6.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;