Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kylling og hasselnød enchiladas
Kylling og hasselnød enchiladas
Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 pakke Santa Maria Soft Original Tortillas
1 grillet kylling
250 g revet mozzarellaost
Hasselnødsmole:
1 1 stk. Santa Maria Fajitas Spice Mix
3 dl vand
2 spsk koncentreret kyllingefond
1 dåse flået tomat
3 laurbærblade
2 dl hasselnødder
1 fed hvidløg
0.5 rødløg
havsalt
Sådan gør du
1.
Skær stilken af chilierne og rist dem på en tør stegepande i ca. 1 minut på hver side.
2.
Kog vand, hønsefond, flåede tomater og laurbærblade i en gryde.
3.
Sæt gryden til side og tilsæt de ristede chilier.
4.
Lad saucen hvile i 20 minutter.
5.
Fjern laurbærbladene.
6.
Rist hasselnødder, presset hvidløg og løg i tern på en pande.
7.
Hæld det op i saucen.
8.
Blend saucen i en foodprocessor eller med en stavblender, til den får en fin konsistens.
9.
Smag til med salt.
10.
Pil kyllingen og fordel kyllingekødet, ost og 1 spsk. hasselnøddesauce på hver tortilla (gem lidt ost til gratinering).
11.
Rul tortillaen sammen og læg den med åbningen nedad i et smurt ovnfast fad.
12.
Hæld den resterende sauce over rullerne og drys med resten af osten.
13.
Bag enchiladas ved 200° C i ca. 10 minutter.
14.
Servér med en syrlig salat af æbler og fennikel. lime pickled rødløg, pynt med hakket koriander.
15.
Retten serveres gerne med ris.
Madpandekager og tacos
Snacks
Fjerkræ
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
19431 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
719 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
29.4 %
12.4 g
Kulhydrat:
18.6 %
7.9 g
Fedt:
52 %
10.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;