Kylling med jordskokker og porrer i cremet citronsovs

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Kylling med jordskokker
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

500 g jordskokker

2 porrer

1 spsk. frisk timian

Revet skal af ½ usprøjtet citron

¼ l piskefløde

2 spsk. grov sennep

4 kyllingebrystfileter

4 skiver parmaskinke

Salt og sort peber

Sådan gør du

Skrub jordskokkerne og skær de store af dem i halve. Rens porrerne og skær dem i tykke skiver. I et ovnfast fad blandes jordskokker med porrer, timian og citronskal. Bland fløden med sennep og lidt salt og peber. Hæld blandingen over grøntsagerne.
Pak hvert kyllingebryst ind i parmaskinke, krydr med peber og læg dem på grøntsagerne. Steg i ovnen i 25 min. ved 200°C.

 

Energi pr. person: 2359KJ/564Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,2 g.
Kulhydrat: 5,5 g.
Fedt: 6,9 g.