HjemOpskrifterKylling med jordskokker og porrer i cremet citronsovs

Kylling med jordskokker og porrer i cremet citronsovs

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g jordskokker
  • 2 porrer
  • 1 spsk frisk timian
  • revet skal fra 0.5 citron (usprøjtet)
  • 0.25 liter Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 2 spsk grov sennep
  • 4 kyllingebryststykker med ben
  • 4 skiver parmaskinke
  • salt og sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    Skrub jordskokkerne og skær de store af dem i halve.

  • 2.
    Rens porrerne og skær dem i tykke skiver.

  • 3.
    I et ovnfast fad blandes jordskokker med porrer, timian og citronskal.

  • 4.
    Bland fløden med sennep og lidt salt og peber.

  • 5.
    Hæld blandingen over grøntsagerne.

  • 6.
    Pak hvert kyllingebryst ind i parmaskinke, krydr med peber og læg dem på grøntsagerne.

  • 7.
    Steg i ovnen i 25 min. ved 200°C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9543 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
538 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 27.2 %8.6 g
Kulhydrat: 16.6 %5.3 g
Fedt: 56.2 %8.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;