Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 20

Lør: 10 - 18

Søn: lukket

 

Kylling med jordskokker og porrer i cremet citronsovs

30-60 min
4 personer

Ingredienser

500 g jordskokker

2 porrer

1 spsk. frisk timian

Revet skal af ½ usprøjtet citron

¼ l piskefløde

2 spsk. grov sennep

4 kyllingebrystfileter

4 skiver parmaskinke

Salt og sort peber

Om råvarerne

Skrub jordskokkerne og skær de store af dem i halve. Rens porrerne og skær dem i tykke skiver. I et ovnfast fad blandes jordskokker med porrer, timian og citronskal. Bland fløden med sennep og lidt salt og peber. Hæld blandingen over grøntsagerne.
Pak hvert kyllingebryst ind i parmaskinke, krydr med peber og læg dem på grøntsagerne. Steg i ovnen i 25 min. ved 200°C.

 

Energi pr. person: 2359KJ/564Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,2 g.
Kulhydrat: 5,5 g.
Fedt: 6,9 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
Kylling med jordskokker

Skrub jordskokkerne og skær de store af dem i halve. Rens porrerne og skær dem i tykke skiver. I et ovnfast fad blandes jordskokker med porrer, timian og citronskal. Bland fløden med sennep og lidt salt og peber. Hæld blandingen over grøntsagerne.
Pak hvert kyllingebryst ind i parmaskinke, krydr med peber og læg dem på grøntsagerne. Steg i ovnen i 25 min. ved 200°C.

 

Energi pr. person: 2359KJ/564Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 9,2 g.
Kulhydrat: 5,5 g.
Fedt: 6,9 g.