Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kylling med hokkaidocreme og friterede rodfrugter
Kylling med hokkaidocreme og friterede rodfrugter
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2 fed hvidløg
0.5 hokkaido græskar
2 søde kartofler
1 spsk smør
salt og sort peber
1 rødbede
5 dl vindruekerneolie til friture
4 kyllingebryststykker med ben
saft af 0.5 citron (usprøjtet)
25 spsk smør til stegning
4 stilke timianblade
Sådan gør du
1.
Skræl græskarret, fjern kernerne og skær den i tern.
2.
Hak hvidløget groft.
3.
Skræl kartoflerne og skær den ene i grove tern.
4.
Smelt smør i en gryde og kom hokkaido og kartoffeltern i sammen med hvidløg.
5.
Lad det stege ved middel varme i 4-5 min. til det tager lidt farve.
6.
Sænk varmen og kom låg på.
7.
Lad grøntsagerne dampe møre i 15 min.
8.
Purér dem til en creme og smag til med salt og peber.
9.
Skær den anden søde kartoffel i tynde skiver.
10.
Skræl rødbeden og skær den i helt tynde skiver.
11.
Varm olien i en gryde og steg først de søde kartoffelskiver – ca. 2-3 min til de er gyldne og sprøde.
12.
Kom dem over på en tallerken med køkkenrulle og steg herefter rødbedeskiverne.
13.
Krydr med lidt salt.
14.
Vend kyllingen i citronsaft og krydr med salt og peber.
15.
Smelt 25 g smør i en pande og kom kyllingen på.
16.
Brun kyllingen, kom timiankviste i og lad kødet simre færdigt ved middel varme, ca. 8 min på hver side.
17.
Servér hokkaidopuréen toppet med kyllingebryst i skiver og pynt med friterede grøntsager.
Grøntsager
Fjerkræ
Dip og dressinger
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
23725 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1041 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
9 %
5.5 g
Kulhydrat:
9.7 %
5.9 g
Fedt:
81.3 %
22.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;