HjemOpskrifterKylling med grillede peberfrugter og basilikum yoghurt

Kylling med grillede peberfrugter og basilikum yoghurt

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 2 kyllingefileter
  • 3 blandet peberfrugter
  • 2 spsk grofthakket kapers
  • 1 dl kruspersille
  • 3 spsk olivenolie
  • 1 spsk hvid balsamicoeddike
  • salt & sort peber
Basilikum dressing
  • 4 dl Arla® Laktosefri yoghurt naturel 1,5%
  • 1 dl frisk basilikum
  • friskkværnet peber og salt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Halver peberfrugt og fjern kernehuset.

  • 2.
    Læg dem på en bradepande, og grill dem i ovnen til de er helt sorte.

  • 3.
    Lad dem køle af i en frostpose og pil skindet af dem.

  • 4.
    Skær dem i strimler og vend med kapers, persille, olie og balsamico – smag til med salt og peber.

  • 5.
    Brun kylling i lidt olie.

  • 6.
    Drys med salt og peber og steg dem færdige i ovnen i ca. 10 - 12 min ved 180°.

  • 7.
    Blend 1 dl yoghurt med frisk basilikum og smag til med peber.

  • 8.
    Vend med resten af yoghurten.

  • 9.
    Anret kylling med grillede peberfrugter og frisk basilikum dressing.

  • 10.
    Tip: Server evt. kogte grønne linser til retten.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3655 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
297 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 37 %6.5 g
Kulhydrat: 11 %1.9 g
Fedt: 52 %4.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;