Kylling med grillede peberfrugter og basilikum yoghurt

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

2 kyllingefilet
Grillede peberfrugter:
3 blandede peberfrugter, gul, rød og grøn
2 spsk. groft hakkede kapers
12 dl hakket persille
3 spsk. oliven olie
1 spsk. hvid balsamico
Salt og frisk kværnet peber
Basilikum dressing
4 dl. DDV yoghurt
1 dl. frisk basilikum
Kværnet peber

Sådan gør du

Halver peberfrugt og fjern kernehuset. Læg dem på en bradepande, og grill dem i ovnen til de er helt sorte. Lad dem køle af i en frostpose og pil skindet af dem. Skær dem i strimler og vend med kapers, persille, olie og balsamico – smag til med salt og peber.

Brun kylling i lidt olie. Drys med salt og peber og steg dem færdige i ovnen i ca. 10  - 12 min ved 180°.

Blend 1 dl yoghurt med frisk basilikum og smag til med peber. Vend med resten af yoghurten.

Anret kylling med grillede peberfrugter og frisk basilikum dressing.

Tip: Server evt. kogte grønne linser til retten.