4 personer
Krydret kylling:
600 g kyllingeinderfilet
2 spsk neutral olie
2 spsk rød karrypasta
1 rødløg
400 g søde kartofler
1 ds kokosmælk
3 dl grøntsagsbouillon
1 ds drænede kikærter
1 spsk citronsaft
1 tsk salt
Smørdampet grønt:
150 g forårsløg
1 dl vand
25 g smør
1 bk babyspinat
50 g ærter
Pynt: Ristede sesamfrø
Skær hver kyllingeinderfilet i 3 stykker. Varm en gryde op med olie, kom rød karrypasta i og lad det sautere i 2 minutter, så det ”brænder” af. Kom kyllingestykkerne i gryden til karrypastaen, og lad det hele sautere i 5 minutter. Skær rødløget i tynde både og de søde kartofler i tern. Kom rødløg og kartofler i, og giv det yderligere 2 minutter under omrøring. Tilsæt kokosmælk og grøntsagsbouillon og lad det simre i 15 minutter. De sidste 5 minutter vendes kikærter i retten.
Skær forårsløg i skiver på skrå. Varm en gryde op med vand og smør. Kom forårsløg i, og giv dem 1 minut. Herefter tilsættes babyspinat og ærter. Lad det dampe i 1-2 minutter. Hæld det hele over i en sigte.
Smag den krydrede kylling til med lidt citronsaft og salt. Anret kylling og smørdampet grønt. Pynt med ristede sesamfrø.
Energi pr. person: 2753 kJ / 655 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,5 g
Fedt: 6,0 g
Kulhydrat: 5,5 g