Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Krydret kylling med søde kartofler
Krydret kylling med søde kartofler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Krydret kylling
600 g kyllingeinderfileter
2 spsk olie
2 spsk rød karrypasta
1 rødløg
400 g søde kartofler
1 dåse kokosmælk
3 dl grøntsagsbouillon
1 dåse kikært i lage
1 spsk friskpresset citronsaft
1 tsk groft salt
Smørdampet grønt
150 g forårsløg
1 dl vand
25 g smør
1 1 pose babyspinatblad
50 g ekstrafine ærter
Pynt
Ristede sesamfrø
Sådan gør du
1.
Skær hver kyllingeinderfilet i 3 stykker.
2.
Varm en gryde op med olie, kom rød karrypasta i og lad det sautere i 2 minutter, så det ”brænder” af.
3.
Kom kyllingestykkerne i gryden til karrypastaen, og lad det hele sautere i 5 minutter.
4.
Skær rødløget i tynde både og de søde kartofler i tern.
5.
Kom rødløg og kartofler i, og giv det yderligere 2 minutter under omrøring.
6.
Tilsæt kokosmælk og grøntsagsbouillon og lad det simre i 15 minutter.
7.
De sidste 5 minutter vendes kikærter i retten.
8.
Skær forårsløg i skiver på skrå.
9.
Varm en gryde op med vand og smør.
10.
Kom forårsløg i, og giv dem 1 minut.
11.
Herefter tilsættes babyspinat og ærter. Lad det dampe i 1-2 minutter.
12.
Hæld det hele over i en sigte.
13.
Smag den krydrede kylling til med lidt citronsaft og salt.
14.
Anret kylling og smørdampet grønt.
15.
Pynt med ristede sesamfrø.
Fjerkræ
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10716 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
415 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
28.6 %
7.0 g
Kulhydrat:
25 %
6.1 g
Fedt:
46.4 %
5.2 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;