Krydret kylling med cremet salat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


Ingredienser:

4 kyllingefilet

4 stk. Santa Maria

Chicken & Steak krydderi

2 spsk. smør



Cremet salat

250 g friske asparges

skåret i stykker

½ agurk skåret i halvmåner

65 g babysalat

2 store bundter

bredbladet persille

1 dl fløde

2 dl grønne soyabønner eller grønne ærter

1 dl græskarkerner, ristet

Revet skal af en citron + 2 spsk. citronsaft

1 tsk. Santa Maria Tellicherry Black Pepper

Sådan gør du

Tilberedning:
Skær et snit i kyllingefileterne.
Krydr med Chicken & Steak i snittet og hele vejen rundt. Steg kylligefileterne i smør indtil de er gyldenbrune og gennemstegte.
Giv aspargesene et opkog, og bland dem med resten af grøntsagerne og græskarkernerne. Bland fløde, citronskal og saft til en dressing. Bland derefter dressingen med salaten. Krydder med friskkværnet Tellicherry Peber og server til kyllingen.