Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Krydrede kødboller med frisk pasta og tomatsauce
Krydrede kødboller med frisk pasta og tomatsauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
400 g hakket grise- og kalvekød
1 tsk salt
1 tsk stødt spidskommen
0.5 tsk cayennepeber
1 æg
2 spsk hvedemel
0.5 dl letmælk
2 dl rasp i at vende bollerne
0.5 dl olie til stegning
500 g frisk tagliatelle
1 glas tomatsauce
salt & friskkværnet peber
pynt:
50 g revet parmigiano reggiano
1 dl frisk basilikum
Sådan gør du
1.
Til ca. 20 stk: Bland hakket kalv og flæsk med salt, spidskommen, kanel, og cayennepeber.
2.
Rør æg, mel og mælk i farsen.
3.
Lad det stå og hvile på køl i 15 minutter inden stegning.
4.
Lun tomatsaucen og smag den til med ekstra salt og peber.
5.
Varm en pande op med neutral olie.
6.
Tag farsen ud og form 20 små kugler.
7.
Vend dem i rasp og steg dem sprøde i olie i ca. 10 minutter.
8.
Vendes undervejs.
9.
Kog pasta efter forskriften.
10.
Anret tagliatelle og tomatsauce på en tallerken, og top med 5 krydrede kødboller.
11.
Pynt med revet parmesanost og frisk basilikum.
Dansk
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10658 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
653 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
24.4 %
9.4 g
Kulhydrat:
35.4 %
13.6 g
Fedt:
40.2 %
7.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;