Krydrede kartoffelfritter fra grillen

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
krydrede_kartoffelfritter_fra_grillen_800x568.
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 skrubbede bagekartofler

2 tsk hvidløgspulver

1 tsk kværnet peber

1 tsk spidskommen

1 spsk stødt paprika

½ tsk cayennepeber

4 spsk olivenolie

1 spsk havsalt

Sådan gør du

Sæt en gryde over med letsaltet vand og bring den i kog. Skær kartoflerne ud i tykke både, og kog dem kort i gryden, ca. 5 min. Lad kartoflerne dampe af på et klæde til de er tørre. Bland hvidløgssalt, peber, paprika og cayennepeber sammen i en skål. Vend kartoflerne med olivenolie, og bland dem grundigt sammen med krydderiblandingen. Fordel kartoflerne på en varm grill, og grill dem i ca. 15 – 20 min. ved indirekte varme til de er møre og gyldne. Vend kartoflerne et par gange undervejs. Drys med salt og server.

 

Energi pr. person: 1251 Kj/ 298 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2 g.
Kulhydrat: 16 g.
Fedt: 7 g.