4 personer
4 skrubbede bagekartofler
2 tsk hvidløgspulver
1 tsk kværnet peber
1 tsk spidskommen
1 spsk stødt paprika
½ tsk cayennepeber
4 spsk olivenolie
1 spsk havsalt
Sæt en gryde over med letsaltet vand og bring den i kog. Skær kartoflerne ud i tykke både, og kog dem kort i gryden, ca. 5 min. Lad kartoflerne dampe af på et klæde til de er tørre. Bland hvidløgssalt, peber, paprika og cayennepeber sammen i en skål. Vend kartoflerne med olivenolie, og bland dem grundigt sammen med krydderiblandingen. Fordel kartoflerne på en varm grill, og grill dem i ca. 15 – 20 min. ved indirekte varme til de er møre og gyldne. Vend kartoflerne et par gange undervejs. Drys med salt og server.
Energi pr. person: 1251 Kj/ 298 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2 g.
Kulhydrat: 16 g.
Fedt: 7 g.