HjemOpskrifterKrydderurtedressing til asparges og røget fisk

Krydderurtedressing til asparges og røget fisk

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • salt og friskkværnet peber
  • 3 æggeblommer
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 1 spsk sennep
  • 2 dl majsolie
  • 2 dl creme fraiche 18%
  • lidt frisk chili
  • tabascosauce
  • 5 hårdkogte æg
  • 2 spsk kapers
  • 12 cornichoner
  • 1 dl kruspersille
  • 1 dl purløg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pisk æggeblommer med salt, peber, eddike samt sennep til massen er luftig.

  • 2.
    Tilsæt derefter olien stille og roligt i en tynd stråle, så det får en mayonnaiselignede fylde.

  • 3.
    Bland det derefter med cremefraiche og smag til med lidt chili og evt. lidt mere eddike for lidt mere syre.

  • 4.
    Hak hårdkogte æg, kapers, cornichoner og persille fint hver for sig og bland dem med mayonnaisen.

  • 5.
    Servér dressingen i en skål og drys med masser af friskklippet purløg.

  • 6.
    Server dressingen til dampede grønne og hvide asparges som en lille forret eller til påskebordet sammen med røget laks, røget helleflynder eller blot på et stykke toastbrød.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10382 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1243 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.2 g
Protein: 7.8 %5.7 g
Kulhydrat: 3.2 %2.3 g
Fedt: 89 %29.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;