HjemOpskrifterKrydderurtedressing til asparges og røget fisk
Krydderurtedressing til asparges og røget fisk
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
Ingredienser
8 personer
salt og friskkværnet peber
3 æggeblommer
2 spsk hvidvinseddike
1 spsk sennep
2 dl majsolie
2 dl creme fraiche 18%
lidt frisk chili
tabascosauce
5 hårdkogte æg
2 spsk kapers
12 cornichoner
1 dl kruspersille
1 dl purløg
Sådan gør du
1.
Pisk æggeblommer med salt, peber, eddike samt sennep til massen er luftig.
2.
Tilsæt derefter olien stille og roligt i en tynd stråle, så det får en mayonnaiselignede fylde.
3.
Bland det derefter med cremefraiche og smag til med lidt chili og evt. lidt mere eddike for lidt mere syre.
4.
Hak hårdkogte æg, kapers, cornichoner og persille fint hver for sig og bland dem med mayonnaisen.
5.
Servér dressingen i en skål og drys med masser af friskklippet purløg.
6.
Server dressingen til dampede grønne og hvide asparges som en lille forret eller til påskebordet sammen med røget laks, røget helleflynder eller blot på et stykke toastbrød.