Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Krydderrub til kyllingelår
Krydderrub til kyllingelår
Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1⅖ kg kyllingelår
1 spsk fennikelfrø
1 spsk korianderfrø
1 tsk sorte peberkorn
1 spsk tørret timian
2 spsk paprika
3 spsk havsalt
SÅDAN GØR DU
1.
Knus grundigt fennikelfrø, korianderfrø, sorte peberkorn, tørret timian, paprika og havsalt i en morter.
2.
Skær riller i kødet på kyllingelårene og gnid grundigt rubben ind i kødet.
3.
Fordel kyllingestykkerne i en bradepande på bagepapir og steg dem ovnen ved 180° i ca. 45 minutter eller til kødsaften er klar.
4.
Servér evt. med en salat bestående af findelt broccoli (evt.
5.
I foodprocessor) små æbletern, ristede hasselnødder, hakket rødløg, frisk koriander og tørrede tranebær.
Tilbehør
Fjerkræ
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9553 kj / 2283 kcal
Næringsindhold pr. 100g
640 kj / 153 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
48 %
18.1 g
Kulhydrat:
2.3 %
0.9 g
Fedt:
49.7 %
8.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;