Krydderrub til kyllingelår

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
krydderrub
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1400 g kyllingelår
1 spsk. Fennikelfrø
1 spsk. Korianderfrø
1 tsk. sorte peberkorn
1 spsk. tørret timian
2 spsk. paprika
3 spsk. havsalt

Sådan gør du

Knus grundigt fennikelfrø,  korianderfrø, sorte peberkorn, tørret timian, paprika og havsalt i en morter. Skær riller i kødet på kyllingelårene og gnid grundigt rubben ind i kødet.
Fordel kyllingestykkerne i en bradepande på bagepapir og steg dem ovnen ved 180° i ca. 45 minutter eller til kødsaften er klar.

Servér evt. med en salat bestående af findelt broccoli (evt. I foodprocessor) små æbletern, ristede hasselnødder, hakket rødløg, frisk koriander og tørrede tranebær.