HjemOpskrifterKrydderrub til kyllingelår

Krydderrub til kyllingelår

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1⅖ kg kyllingelår
  • 1 spsk fennikelfrø
  • 1 spsk korianderfrø
  • 1 tsk sorte peberkorn
  • 1 spsk tørret timian
  • 2 spsk paprika
  • 3 spsk havsalt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Knus grundigt fennikelfrø, korianderfrø, sorte peberkorn, tørret timian, paprika og havsalt i en morter.

  • 2.
    Skær riller i kødet på kyllingelårene og gnid grundigt rubben ind i kødet.

  • 3.
    Fordel kyllingestykkerne i en bradepande på bagepapir og steg dem ovnen ved 180° i ca. 45 minutter eller til kødsaften er klar.

  • 4.
    Servér evt. med en salat bestående af findelt broccoli (evt.

  • 5.
    I foodprocessor) små æbletern, ristede hasselnødder, hakket rødløg, frisk koriander og tørrede tranebær.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9553 kj / 2283 kcal
Næringsindhold pr. 100g
640 kj / 153 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 48 %18.1 g
Kulhydrat: 2.3 %0.9 g
Fedt: 49.7 %8.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;