Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Krydderkage med pære

30-60 min
8 personer

Ingredienser

120 g blødt smør + 1 tsk. til formen

100 g brun farin

75 g sukker

2 store æg

 200 g græsk yoghurt 10%

½ tsk. stødt nellike

2 tsk. stødt ingefær

½ tsk. stødt kanel

1 tsk. vaniljesukker

190 g hvedemel + 1 spsk. til formen

40 g mandelmel

1 tsk. bagepulver

4 pærer

1 spsk. flormelis

Rør smør, brun farin og sukker sammen og tilsæt æggene et ad gangen. Kom yoghurt i og tilsæt nellike, ingefær, kanel, vaniljesukker, hvedemel, mandelmel og bagepulver. Rør dejen godt sammen. Skræl pærerne, fjern kernehuset og skær i både. Kom bagepapir i bunden af en springform på ca. 22 cm og smør siderne i formen med smør. Drys med mel og kassér overskydende mel. Hæld dejen i formen og kom pærestykkerne i. Bag kagen i ca. 50 min. ved 180°C.

Lad kagen køle af og pynt med flormelis gennem en sigte.

 

Energi pr. person: 1666KJ/398Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g.
Kulhydrat: 29,7 g.
Fedt: 12,3 g.

Krydderkage med pære

Rør smør, brun farin og sukker sammen og tilsæt æggene et ad gangen. Kom yoghurt i og tilsæt nellike, ingefær, kanel, vaniljesukker, hvedemel, mandelmel og bagepulver. Rør dejen godt sammen. Skræl pærerne, fjern kernehuset og skær i både. Kom bagepapir i bunden af en springform på ca. 22 cm og smør siderne i formen med smør. Drys med mel og kassér overskydende mel. Hæld dejen i formen og kom pærestykkerne i. Bag kagen i ca. 50 min. ved 180°C.

Lad kagen køle af og pynt med flormelis gennem en sigte.

 

Energi pr. person: 1666KJ/398Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,1 g.
Kulhydrat: 29,7 g.
Fedt: 12,3 g.