
Del hver mørbrad i to stykker og krydr dem med salt og peber. Steg dem i en blanding af en spsk olie og en spsk smør i 3-4 min. på hver side for rødt kød. Lad kødet trække i 10 min. og skær det ud.
Hæld kogende vand over kantarellerne og lad dem trække i 30 min. Sigt vandet fra, men gem det til saucen og filtrer det gennem et kaffefilter for at undgå små stykker sand. Hak løg og hvidløg fint og hak salvien. Brun løgene i panden fra kødet og tilsæt hvidløg, salvie og svampe efter et par min. Hæld whisky ved og tilsæt vandet fra svampene. Lad saucen simre i
15 min. og rør så mascarponen ud i. Smag til med salt og peber.
Tip: Kantarellerne kan laves dagen før og genopvarmes i panden, når kødet er stegt, så saften fra mørbraden kommer med i saucen.
Energi pr. person: 1862KJ/444Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 16,1 g.
Kulhydrat: 1,6 g.
Fedt: 9,1 g.