HjemOpskrifterKransekagestænger

Kransekagestænger

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 400 g kransekager
  • overtrækschokolade, mørk

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    ODENSE Kransekage sprøjtes med tyllen ud i lange stænger på en bageplade med bagepapir og bages til de er gyldne.

  • 2.
    Se vejledningen på pakken.

  • 3.
    Afkøles og skæres ud i ca. 7 cm lange stænger.

  • 4.
    Enderne dyppes i smeltet overtræk.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7568 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1892 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.0 g
Protein: 11.7 %13.0 g
Kulhydrat: 29.7 %33.0 g
Fedt: 58.6 %30.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;