HjemOpskrifterKransekage petit fours med hvid chokoladeganache og lakrids

Kransekage petit fours med hvid chokoladeganache og lakrids

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 pasteuriseret æggehvide
  • 75 g flormelis
  • 200 g marcipan
  • 0.75 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 75 g hvid chokolade
  • 2 tsk knust rålakrids

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rør æggehvide sammen med flormelis og rør det sammen med marcipanen til en blød masse.

  • 2.
    Kom massen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt 16 små kager ud på en bageplade med bage-papir.

  • 3.
    Brug en finger dyppet i koldt vand til at lave en lille fordybning i hver kage.

  • 4.
    Bages i 8-10 min. ved 175°C.

  • 5.
    Varm fløden op til lige før kogepunktet.

  • 6.
    Hak chokoladen fint og hæld den varme fløde over.

  • 7.
    Lad chokoladen stå og smelte og rør det sammen.

  • 8.
    Hæld det på en sprøjtepose og lad det køle af.

  • 9.
    Fyld chokoladeganachen i fordyb-ning-erne i kransekagerne og drys med lakridspulver.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8160 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1770 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 6.1 %6.3 g
Kulhydrat: 46.8 %48.7 g
Fedt: 47.1 %22.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;