Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Økologi
Baby
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Grill opskrifter
Ferieaktiviteter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Kransekage petit fours med hvid chokoladeganache og lakrids
Kransekage petit fours med hvid chokoladeganache og lakrids
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 pasteuriseret æggehvide
75 g flormelis
200 g marcipan
¾ dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
75 g hvid chokolade
2 tsk knust rålakrids
SÅDAN GØR DU
1.
Rør æggehvide sammen med flormelis og rør det sammen med marcipanen til en blød masse.
2.
Kom massen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt 16 små kager ud på en bageplade med bage-papir.
3.
Brug en finger dyppet i koldt vand til at lave en lille fordybning i hver kage.
4.
Bages i 8-10 min. ved 175°C.
5.
Varm fløden op til lige før kogepunktet.
6.
Hak chokoladen fint og hæld den varme fløde over.
7.
Lad chokoladen stå og smelte og rør det sammen.
8.
Hæld det på en sprøjtepose og lad det køle af.
9.
Fyld chokoladeganachen i fordyb-ning-erne i kransekagerne og drys med lakridspulver.
Kager
Nytår
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7861 kj / 1879 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1705 kj / 408 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.0 g
Protein:
3.3 %
3.3 g
Kulhydrat:
59.9 %
60.1 g
Fedt:
36.8 %
17.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;