Kransekage petit fours med hvid chokoladeganache og lakrids

fork and spoon
Dessert
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Antal: 16 stk.

1 pasteuriseret æggehvide.
75 g flormelis.
200 g ren, rå marcipan.
0,75 dl piskefløde.
75 g hvid chokolade.
2 tsk lakridspulver. 

Sådan gør du

Rør æggehvide sammen med flormelis og rør det sammen med marcipanen til en blød masse. Kom massen i en sprøjtepose med stjernetylle og sprøjt 16 små kager ud på en bageplade med bage-papir. Brug en finger dyppet i koldt vand til at lave en lille fordybning i hver kage. Bages i 8-10 min. ved 175°C. Varm fløden op til lige før kogepunktet. Hak chokoladen fint og hæld den varme fløde over. 
Lad chokoladen stå og smelte og rør det sammen. Hæld det på en sprøjtepose og lad det køle af. Fyld chokoladeganachen i fordyb-ning-erne i kransekagerne og drys med lakridspulver.

Energi pr. stk.: 511KJ/122Kcal. 
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,2 g.
Kulhydrat: 47,8 g.
Fedt: 22,6 g.