Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Koteletter med grillet hjertesalat, grøn dip og ovnstegte kartofler
Koteletter med grillet hjertesalat, grøn dip og ovnstegte kartofler
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g smør
4 grisekoteletter
3 rosmarinkviste
ovnstegte kartofler:
800 g nemme kartofler
1 tsk hvidløgssalt
1 tsk røget paprika
3 spsk olivenolie
friskkværnet peber
grøn gremolata:
2 dl hakket bredbladet persille
2 spsk citronskal (usprøjtet)
1 fed hvidløg
grøn dip:
1.5 dl Arla® ØKO yoghurt naturel 0,5%
1 dl bredbladet persille
1 spsk friskpresset citronsaft
1 tsk salt
0.25 tsk mildt chilipulver
grillet hjertesalat:
4 hjertesalat
1 spsk olivenolie
salt og sort peber
Sådan gør du
1.
Klargør kartofler og skær dem i halve eller kvarte.
2.
Vend dem med krydderier og olie og kom dem i et ovnfast fad.
3.
Stil dem i ovnen ved 200°C i 45 minutter.
4.
Bland hakket bredbladet persille, revet citronskal og finthakket hvidløg sammen til en grøn gremolata.
5.
Rør herefter ingredienserne sammen til den grønne dip.
6.
Varm en grillpande op med olivenolie, halvér hjertesalat og grill dem ved høj varme i 1-2 minutter, til der er grillstriber.
7.
Grill dem alle og krydr med salt og peber.
8.
Steg koteletter i smør på en varm pande i ca. 2,5-3 minutter på hver side med friske rosmarinkviste.
9.
Krydr med salt og peber.
10.
Anret på en tallerken: Stegt svinekotelet med grøn dip, grillet hjertesalat drysset med grøn gremolata og ovnstegte kartofler.
Grøntsager
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
20960 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
888 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.9 g
Protein:
16 %
8.4 g
Kulhydrat:
39 %
20.4 g
Fedt:
45 %
10.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;