4 personer
500 g jordskokker
2 æbler
250 g skalotteløg
4 koteletter af gris med skaft
Salt og sort peber
1 spsk. smør
1 spsk. olivenolie
6-8 blade salvie
2 dl vand
2 spsk. dijonsennep
1 spsk. grov sennep
Skrub eller skræl jordskokkerne og skær dem i skiver. Skær æbler i både. Del skalotteløg i halve. Krydr kødet med salt og peber. Varm smør og olie i en pande, og brun kødet godt på begge sider. Tag dem af panden og læg til side. Kom jordskokker og løg i panden og steg i 5 min. til det bruner. Tilsæt æbler, grofthakket salvie, vand og begge slags sennep, og lad simre i 5 min. Kom så kødet tilbage i panden og giv det 4 min. pr. side i saucen, til de er gennemstegte.
Energi pr. person: 2028KJ/485Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,1 g.
Kulhydrat: 7,3 g.
Fedt: 3 g.