Konfektstykker med sesam, græskarkerner og salt

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Konfektstykker med sesam, græskarkerner og salt
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

200 g marcipan

150 g nougat

25 g græskarkerner

20 g sesamfrø

1 tsk. flagesalt

Sådan gør du

Rul marcipanen ud, så den passer i en form på ca. 10x20 cm. Beklæd formen med plastfolie og pres marcipanen i bunden af formen. Glat overfladen ud, så den er så plan som muligt.

Smelt nougaten over vandbad og hæld den over marcipanen. Drys græskarkerner, sesamfrø og flagesalt over og sæt formen i køleskabet, til nougaten sætter sig, ca. 1-2 timer.

Tag konfekten ud af formen og skær den i portionsstykker.

 

Energi pr. person: 2029KJ/485Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12 g.
Kulhydrat: 39,9 g.
Fedt: 33,8 g.