Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Konfektstykker med sesam, græskarkerner og salt

0-30 min
6 personer

Ingredienser

200 g marcipan

150 g nougat

25 g græskarkerner

20 g sesamfrø

1 tsk. flagesalt

Rul marcipanen ud, så den passer i en form på ca. 10x20 cm. Beklæd formen med plastfolie og pres marcipanen i bunden af formen. Glat overfladen ud, så den er så plan som muligt.

Smelt nougaten over vandbad og hæld den over marcipanen. Drys græskarkerner, sesamfrø og flagesalt over og sæt formen i køleskabet, til nougaten sætter sig, ca. 1-2 timer.

Tag konfekten ud af formen og skær den i portionsstykker.

 

Energi pr. person: 2029KJ/485Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12 g.
Kulhydrat: 39,9 g.
Fedt: 33,8 g.

Konfektstykker med sesam, græskarkerner og salt

Rul marcipanen ud, så den passer i en form på ca. 10x20 cm. Beklæd formen med plastfolie og pres marcipanen i bunden af formen. Glat overfladen ud, så den er så plan som muligt.

Smelt nougaten over vandbad og hæld den over marcipanen. Drys græskarkerner, sesamfrø og flagesalt over og sæt formen i køleskabet, til nougaten sætter sig, ca. 1-2 timer.

Tag konfekten ud af formen og skær den i portionsstykker.

 

Energi pr. person: 2029KJ/485Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 12 g.
Kulhydrat: 39,9 g.
Fedt: 33,8 g.