HjemOpskrifterKonfektsmåkager med tranebær og hvid chokolade

Konfektsmåkager med tranebær og hvid chokolade

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 500 g smør
  • 500 g sukker
  • 700 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 2 dåser kondenseret mælk
  • 200 g hvid chokolade
  • 200 g tørrede tranebær

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pisk smør og sukker til det bliver lyst og luftigt.

  • 2.
    Pisk den kondenserede mælk i.

  • 3.
    Tilsæt mel, bagepulver, hakket hvid chokolade, tranebær og rør godt.

  • 4.
    Stil dejen i køleskab et par timer gerne til næste dag.

  • 5.
    Varm ovnen op til 180 ºC.

  • 6.
    Tag en spiseske størrelse dej og tril kugler.

  • 7.
    Læg kuglerne på en bageplade beklædt med bagepapir og tryk dem så de bliver ca. 1½ cm høje.

  • 8.
    Bag dem 10 – 15 minutter til de er gyldne i kanten.

  • 9.
    Lad kagerne køle lidt og flyt dem over på en rist til endelig afkøling.

Tip:
Tip: Andre tørrede bær, nødder, mandler og/eller mørk chokolade kan anvendes.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
43555 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1498 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 5 %4.4 g
Kulhydrat: 47.4 %41.7 g
Fedt: 47.6 %19.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;