Konfektkugler

fork and spoon
Brød og kager
clock
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer


200 g mørk chokolade

1¼ dl piskefløde

125 g Bakkedal Smør

1 tsk. revet appelsinskal

225 g overtrækschokolade

50 g flormelis

100 g hakkede valnødder

Sådan gør du

FREMGANGSMÅDE
Hak chokoladen fint. Kog fløden op, tilsæt chokoladen og tag gryden af varmen.
Rør i fløden indtil chokoladen er opløst. Hak smørret i mindre stykker og rør det i gryden sammen med appelsinskal.
Hæld massen i en lille bradepande og sæt den på køl i ca. 3 timer.
Skyl hænderne i koldt vand og tril massen til kugler i hånden. Når alle kuglerne er klar stilles de på køl i 15 min.
Smelt imens chokoladen over vandbad.
Dyp kuglerne hurtigt i chokoladen og rul dem i flormelis el. valnøddekerner. Stil dem på køl, indtil de skal serveres.