HjemOpskrifterKonfektkugler

Konfektkugler

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g ODENSE blød nougat
  • 375 g ODENSE marcipan
  • 200 g ODENSE små chokoladeknapper
  • Ristede hasselnøddekerne eller
  • Ristede kokosmel eller
  • Ristede kakaopulver eller
  • flormelis

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Tril ren rå marcipan til små kugler og stil dem i køleskab.

  • 2.
    Smelt blød nougat over vandbad og dyp kuglerne heri.

  • 3.
    Læg dem på plastic og stil dem køligt.

  • 4.
    Dyp kuglerne i smeltet mørk overtræk, og tril dem i ristede hasselnødder, ristet kokosmel eller i en blanding af kakao og flormelis, inden chokoladen størkner.

  • 5.
    Tip: Bøj de midterste ben på en gaffel. Placér konfekten på de ubøjede ben. Dyp i chokolade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15196 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
2096 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 6.9 %8.5 g
Kulhydrat: 44.4 %54.7 g
Fedt: 48.7 %27.6 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;