Koldskål

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 6 æggeblommer (evt. pasteuriserede)
  • 1 vaniljestang
  • 0.5 citron (usprøjtet)
  • 75 g sukker
  • 0.5 liter Arla A38® Ymer
  • 0.5 liter kærnemælk

Sådan gør du

  • 1.
    Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud.

  • 2.
    Kom dem i en skål sammen med æggeblommer, fintrevet skal fra citronen og sukker og pisk det godt sammen, til det er lyst og skummende.

  • 3.
    Rør ymer og kærnemælk i og smag til med lidt citronsaft.

  • 4.
    Du kan gøre det nemt for dig selv ved at blande koldskålen direkte i en kande.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4846 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
393 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.1 g
Protein: 21.9 %5.1 g
Kulhydrat: 42.2 %9.8 g
Fedt: 35.9 %3.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;