Kokoskarry med laks og nudler

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
kokoskarry med laks og nudler
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 fed hvidløg

1 spsk majsolie

2 spsk finthakket ingefær

3 spsk gul karrypasta

7 dl hønse- eller grøntsagsbouillon

1 dåse kokosmælk

2 spsk fishsauce

1 bdt forårsløg

225 g laksefilet uden skind

150 g tynde risnudler

150 g bønnespirer

Salt

½ potte koriander

1 lime.

1 chili 

Sådan gør du

Hak hvidløg fint. Varm olien i en gryde og kom hvidløg og ingefær i sammen med karrypasta. Steg det af et minut og tilsæt hønsebouillon, kokosmælk og fishsauce. Skær forårsløg i tykke skiver på skråt og del fisken i mindre stykker. Kom fisken i suppen og derefter de ukogte risnudler. Lad dem simre et par minutter i suppen og tilsæt så forårsløg og bønnespirer. Smag til med salt og server med koriander, lime og chili. 

 

Energi pr. person: 2005KJ/479Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 3,7 g.

Kulhydrat: 8,7 g.

Fedt: 6 g.