Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Kokoskarry med laks og nudler

Bedømmelse (9)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 fed hvidløg

1 spsk majsolie

2 spsk finthakket ingefær

3 spsk gul karrypasta

7 dl hønse- eller grøntsagsbouillon

1 dåse kokosmælk

2 spsk fishsauce

1 bdt forårsløg

225 g laksefilet uden skind

150 g tynde risnudler

150 g bønnespirer

Salt

½ potte koriander

1 lime.

1 chili 

Hak hvidløg fint. Varm olien i en gryde og kom hvidløg og ingefær i sammen med karrypasta. Steg det af et minut og tilsæt hønsebouillon, kokosmælk og fishsauce. Skær forårsløg i tykke skiver på skråt og del fisken i mindre stykker. Kom fisken i suppen og derefter de ukogte risnudler. Lad dem simre et par minutter i suppen og tilsæt så forårsløg og bønnespirer. Smag til med salt og server med koriander, lime og chili. 

 

Energi pr. person: 2005KJ/479Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 3,7 g.

Kulhydrat: 8,7 g.

Fedt: 6 g.

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.
kokoskarry med laks og nudler

Hak hvidløg fint. Varm olien i en gryde og kom hvidløg og ingefær i sammen med karrypasta. Steg det af et minut og tilsæt hønsebouillon, kokosmælk og fishsauce. Skær forårsløg i tykke skiver på skråt og del fisken i mindre stykker. Kom fisken i suppen og derefter de ukogte risnudler. Lad dem simre et par minutter i suppen og tilsæt så forårsløg og bønnespirer. Smag til med salt og server med koriander, lime og chili. 

 

Energi pr. person: 2005KJ/479Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:

Protein: 3,7 g.

Kulhydrat: 8,7 g.

Fedt: 6 g.