4 personer
1 fed hvidløg
1 spsk majsolie
2 spsk finthakket ingefær
3 spsk gul karrypasta
7 dl hønse- eller grøntsagsbouillon
1 dåse kokosmælk
2 spsk fishsauce
1 bdt forårsløg
225 g laksefilet uden skind
150 g tynde risnudler
150 g bønnespirer
Salt
½ potte koriander
1 lime.
1 chili
Hak hvidløg fint. Varm olien i en gryde og kom hvidløg og ingefær i sammen med karrypasta. Steg det af et minut og tilsæt hønsebouillon, kokosmælk og fishsauce. Skær forårsløg i tykke skiver på skråt og del fisken i mindre stykker. Kom fisken i suppen og derefter de ukogte risnudler. Lad dem simre et par minutter i suppen og tilsæt så forårsløg og bønnespirer. Smag til med salt og server med koriander, lime og chili.
Energi pr. person: 2005KJ/479Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 3,7 g.
Kulhydrat: 8,7 g.
Fedt: 6 g.