HjemOpskrifterKokoskarry med laks og nudler

Kokoskarry med laks og nudler

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 spsk majsolie
  • 1 fed hvidløg
  • 2 spsk finthakket frisk ingefær
  • 3 spsk karrypasta
  • 7 dl grøntsagsbouillon
  • 1 dåse kokosmælk
  • 2 spsk fiskesauce
  • 1 bundt forårsløg
  • 225 g laksefileter uden skind
  • 150 g tørrede risnudler
  • 150 g bønnespirer
  • 0.5 tsk salt
  • 0.5 bundt frisk koriander
  • 1 limefrugt
  • 1 frisk chili

Sådan gør du

  • 1.
    Hak hvidløg fint.

  • 2.
    Varm olien i en gryde og kom hvidløg og ingefær i sammen med karrypasta.

  • 3.
    Steg det af et minut og tilsæt hønsebouillon, kokosmælk og fishsauce.

  • 4.
    Skær forårsløg i tykke skiver på skråt og del fisken i mindre stykker.

  • 5.
    Kom fisken i suppen og derefter de ukogte risnudler.

  • 6.
    Lad dem simre et par minutter i suppen og tilsæt så forårsløg og bønnespirer.

  • 7.
    Smag til med salt og server med koriander, lime og chili.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8664 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
438 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 14.5 %3.7 g
Kulhydrat: 33.9 %8.7 g
Fedt: 51.6 %6.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;