Kødfri pålæg med bønnesalat og rørt friskost

fork and spoon
Salater
clock
0-30 min
kodfri_paalaeg_boennesalat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

150 g grønne bønner

150 bælgede edamebønner, optøede

½ rødløg

1 potte brøndkarse

1 potte purløg

1 spsk olivenolie

2 tsk hvidvinseddike

Salt og sort peber

100 g flødeost

4 skiver groft rugbrød

160 g Den Grønne Slagter kødfri pålæg

Sådan gør du

Nip stilkene af bønnerne og skær dem halve. Blancher dem 3-4 minutter og skyl med koldt vand. Bland med edamamebønner og fintsnittet rødløg samt halvdelen af brøndkarsen og klip halvdelen af purløget i. Vend med olivenolie og hvidvinseddike og smag til med salt og peber. Klip resten af purløget og rør sammen med friskost og resten af brøndkarsen, grofthakket. Smag til med peber. Arrangér pålægget på rugbrødet og top med flødeost og bønnesalat

 

Energi pr. person: 1496KJ/357Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 5,5 g.

Kulhydrat: 13,4 g.

Fedt: 9,5 g.