HjemOpskrifterKødfri pålæg med bønnesalat og rørt friskost

Kødfri pålæg med bønnesalat og rørt friskost

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 150 g frosne grønne bønner
  • 150 g bælgede edamamebønner
  • 0.5 rødløg
  • 1 potte brøndkarse
  • 1 bundt purløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 2 tsk hvidvinseddike
  • salt & sort peber
  • 100 g Buko® flødeost naturel 25%
  • 4 skiver groft rugbrød
  • 160 g Den Grønne Slagter veggie pålæg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Nip stilkene af bønnerne og skær dem halve.

  • 2.
    Blancher dem 3-4 minutter og skyl med koldt vand.

  • 3.
    Bland med edamamebønner og fintsnittet rødløg samt halvdelen af brøndkarsen og klip halvdelen af purløget i.

  • 4.
    Vend med olivenolie og hvidvinseddike og smag til med salt og peber.

  • 5.
    Klip resten af purløget og rør sammen med friskost og resten af brøndkarsen, grofthakket.

  • 6.
    Smag til med peber.

  • 7.
    Arrangér pålægget på rugbrødet og top med flødeost og bønnesalat.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5584 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
619 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.6 g
Protein: 15.3 %5.6 g
Kulhydrat: 36.1 %13.2 g
Fedt: 48.6 %8.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;