Knuste kartofler med sommerkål og purløgsvinaigrette

fork and spoon
Tilbehør
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

½ spidskål
500 g kogte nye kartofler
1 potte purløg
50 g kapers
2 tsk. dijonsennep
1 tsk. sukker
2 spsk. hvid balsamico
5 spsk. koldpresset rapsolie
1 lille potte purløg
Salt og sort peber

Sådan gør du

1 Skær spidskål i fine strimler. Pres hver kartoffel mellem fingrene til den går lidt i stykker og kom i skålen med spidskål. Vend sammen med klippet purløg og kapers.

2 Rør en dressing af sennep, sukker, hvid balsamico og olie. Kom purløg i og smag til med salt og peber.

Energi pr. person:
995KJ/238Kcal

Næringsindhold pr. 100g
Protein: 2g
Kulhydrat: 11,2g
Fedt: 5,6g