HjemOpskrifterKnuste kartofler med sommerkål og purløgsvinaigrette

Knuste kartofler med sommerkål og purløgsvinaigrette

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 0.5 spidskål
  • 500 g kogte nye kartofler
  • 1 pakke purløg
  • 50 g kapers
  • 2 tsk dijonsennep
  • 1 tsk sukker
  • 2 spsk hvid balsamicoeddike
  • 5 spsk koldpresset rapsolie
  • 1 pakke purløg
  • salt og sort peber

Sådan gør du

  • 1.
    1 Skær spidskål i fine strimler.

  • 2.
    Pres hver kartoffel mellem fingrene til den går lidt i stykker og kom i skålen med spidskål.

  • 3.
    Vend sammen med klippet purløg og kapers.

  • 4.
    2 Rør en dressing af sennep, sukker, hvid balsamico og olie.

  • 5.
    Kom purløg i og smag til med salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4656 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
375 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.7 g
Protein: 5 %1.1 g
Kulhydrat: 37.9 %8.4 g
Fedt: 57.1 %5.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;