Knasende müslitoppe

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
Muslitoppe
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

50 g cornflakes
25 g grovvalsede havregryn
25 g rosiner
25 g tørrede tranebær
25 g græskarkerner
50 g mandler, grofthakkede
150 g Marabou Premium 70%

Sådan gør du

Bland cornflakes med havregryn, rosiner, tranebær, græskarkerner og mandler. Smelt 100 g af chokoladen over vandbad – bare til den akkurat er smeltet. Hak resten af chokoladen fint. Tag den smeltede chokolade af varmen og bland den hakkede chokolade i. Nu er chokoladen tempereret, så den holder sig blank og flot. Vend müsliblandingen sammen med chokoladen, så alt dækkes med chokolade. Brug to teskeer til at komme blandingen i små konfektforme af papir. Opbevar chokoladerne i køleskabet. 

Energifordeling pr. 100 g:
2102KJ/502Kcal.
Nærings-indhold pr. 100 g.
Protein: 10,3 g.
Kulhydrat: 46,2 g.
Fedt: 29,6 g.