HjemOpskrifterKnasende müslitoppe

Knasende müslitoppe

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 50 g cornflakes
  • 25 g grovvalsede havregryn
  • 25 g rosiner
  • 25 g tørrede tranebær
  • 25 g græskarkerner
  • 50 g grofthakket mandler
  • 150 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland cornflakes med havregryn, rosiner, tranebær, græskarkerner og mandler.

  • 2.
    Smelt 100 g af chokoladen over vandbad – bare til den akkurat er smeltet.

  • 3.
    Hak resten af chokoladen fint.

  • 4.
    Tag den smeltede chokolade af varmen og bland den hakkede chokolade i.

  • 5.
    Nu er chokoladen tempereret, så den holder sig blank og flot.

  • 6.
    Vend müsliblandingen sammen med chokoladen, så alt dækkes med chokolade.

  • 7.
    Brug to teskeer til at komme blandingen i små konfektforme af papir.

  • 8.
    Opbevar chokoladerne i køleskabet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6588 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1882 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 5.3 g
Protein: 8.6 %9.5 g
Kulhydrat: 43.9 %48.6 g
Fedt: 47.5 %24.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;