Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Knækbrød

Bedømmelse (1)
0-30 min
2 personer

Ingredienser

200 g Amo Hvedemel
¼ dl olie
Ca. 2 dl vand
50 g havregryn
50 g græskarkerner
50 g hørfrø
50 g solsikkekerner
50 g sesamfrø
1 tsk. bagepulver
1½ tsk. salt
Pynt:
Birkes, sesamfrø, solsikkefrø eller hørfrø.

1. Bland alle ingredienser og ælt dem sammen til en fast dej.
2. Del dejen i to lige store dele og rul
ud så tyndt som muligt på et stykke bagepapir.
3. Skær dejen ud i firkanter med en skarp kniv.
4. Læg bagepapiret direkte over på
bagepladen.
Pensling: Vand og drys med pynt.
Bagetid: Ca. 25 min. midt i en 200°C
forvarmet ovn (varmluft 180°C) eller
til de er gyldne.

Udarbejdet af AMO

1. Bland alle ingredienser og ælt dem sammen til en fast dej.
2. Del dejen i to lige store dele og rul
ud så tyndt som muligt på et stykke bagepapir.
3. Skær dejen ud i firkanter med en skarp kniv.
4. Læg bagepapiret direkte over på
bagepladen.
Pensling: Vand og drys med pynt.
Bagetid: Ca. 25 min. midt i en 200°C
forvarmet ovn (varmluft 180°C) eller
til de er gyldne.

Udarbejdet af AMO