HjemOpskrifterKnækbrød

Knækbrød

Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 200 g hvedemel
  • 0.25 dl olie
  • 2 dl vand
  • 50 g havregryn
  • 50 g græskarkerner
  • 50 g hørfrø
  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g sesamfrø
  • 1 tsk bagepulver
  • 1.5 tsk salt
Kan toppes med valgfrie kerner

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Bland alle ingredienser og ælt dem sammen til en fast dej.

    • 2.
      Del dejen i to lige store dele og rul ud så tyndt som muligt på et stykke bagepapir.

    • 3.
      Skær dejen ud i firkanter med en skarp kniv.

    • 4.
      Læg bagepapiret direkte over på bagepladen.

    • 5.
      Pensling: Vand og drys med pynt.

    • 6.
      Bagetid: Ca. 25 min. midt i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C) eller til de er gyldne.

    • 7.
      Udarbejdet af AMO.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    8730 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    1273 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 6.2 g
    Protein: 12.9 %9.7 g
    Kulhydrat: 36.5 %27.4 g
    Fedt: 50.6 %17.4 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;