HjemOpskrifterKnækbrød

Knækbrød

Måltidstype:
Morgenmad & Brunch
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 200 g hvedemel
  • ¼ dl olie
  • 2 dl vand
  • 50 g havregryn
  • 50 g græskarkerner
  • 50 g hørfrø
  • 50 g solsikkekerner
  • 50 g sesamfrø
  • 1 tsk bagepulver
  • 1½ tsk salt
Kan toppes med valgfrie kerner

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Bland alle ingredienser og ælt dem sammen til en fast dej.

    • 2.
      Del dejen i to lige store dele og rul ud så tyndt som muligt på et stykke bagepapir.

    • 3.
      Skær dejen ud i firkanter med en skarp kniv.

    • 4.
      Læg bagepapiret direkte over på bagepladen.

    • 5.
      Pensling: Vand og drys med pynt.

    • 6.
      Bagetid: Ca. 25 min. midt i en 200°C forvarmet ovn (varmluft 180°C) eller til de er gyldne.

    • 7.
      Udarbejdet af AMO.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    9188 kj / 2196 kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    1339 kj / 320 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 4.2 g
    Protein: 13.8 %10.8 g
    Kulhydrat: 36.8 %29.0 g
    Fedt: 49.4 %17.9 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;