Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Den klassiske risalamande
Den klassiske risalamande
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
100 g grødris
7 dl sødmælk
2 spsk sukker
1 vaniljestang
125 g mandler
7 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
1 glas amarenakirsebær
0.5 dl portvin
SÅDAN GØR DU
1.
Flæk vaniljestangen på langs og skrab kornene ud.
2.
Gem vaniljekornene.
3.
Kog risene med den tomme vaniljestang og mælken som anvist på emballagen.
4.
Tag risengrøden af varmen, fjern vaniljestangen og rør grøden med sukker og vaniljekorn og sæt den på køl.
5.
Smut mandlerne, hak dem og vend dem i risengrøden.
6.
Pisk fløden til flødeskum, vend i den afkølede risengrød og sæt den på køl indtil servering.
7.
Lun kirsebærrene sammen med Portvin.
8.
Ønsker du en tykkere sauce, kan du jævne den med lidt Maïzena majsstivelse.
Jul
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17513 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1028 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
6.9 %
4.2 g
Kulhydrat:
16.2 %
9.8 g
Fedt:
75.6 %
21.0 g
Alkohol:
1.3 %
0.5 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;