Klassisk thai karrykylling

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 finthakkede skalotteløg

Olie til stegning

3 spsk. rød karrypasta

4 stk. kyllingebrystfilet skåret i mindre stykker

4 røde snackpeber skåret i tern

1 stk. finthakket citrongræs

1 spsk. fiskesauce

1 tsk. brun farin

1 tsk. gurkemeje

4 tørrede kaffir limeblade

1 dåse kokosmælk

320 g fuldkornsris eller jasminris

Masser af friskhakket koriander

Sådan gør du

Varm olien i en wok eller i en stor pande. Tilsæt løg og rist dem i ca. 2-3 min. Rør karrypastaen i og rist den sammen med løget i ca. 1 min. Tilsæt kyllingestykker og vend dem godt. Hæld snackpeber, citrongræs, fiskesauce, farin, gurkemeje, limeblade og kokosmælk i panden. Lad retten simre uden låg i ca. 15 min. under omrøring. Kog ris efter anvisning på pakken.

Serveres med kogte ris og masser af frisk koriander. 

 

Energi pr. person:
1970 kJ (469 kcal)

Energifordeling pr. 100g:
Protein: 7,1 g
Fedt: 6,3 g
Kulhydrat: 7,9 g