4 personer
2 finthakkede skalotteløg
Olie til stegning
3 spsk. rød karrypasta
4 stk. kyllingebrystfilet skåret i mindre stykker
4 røde snackpeber skåret i tern
1 stk. finthakket citrongræs
1 spsk. fiskesauce
1 tsk. brun farin
1 tsk. gurkemeje
4 tørrede kaffir limeblade
1 dåse kokosmælk
320 g fuldkornsris eller jasminris
Masser af friskhakket koriander
Varm olien i en wok eller i en stor pande. Tilsæt løg og rist dem i ca. 2-3 min. Rør karrypastaen i og rist den sammen med løget i ca. 1 min. Tilsæt kyllingestykker og vend dem godt. Hæld snackpeber, citrongræs, fiskesauce, farin, gurkemeje, limeblade og kokosmælk i panden. Lad retten simre uden låg i ca. 15 min. under omrøring. Kog ris efter anvisning på pakken.
Serveres med kogte ris og masser af frisk koriander.
Energi pr. person:
1970 kJ (469 kcal)
Energifordeling pr. 100g:
Protein: 7,1 g
Fedt: 6,3 g
Kulhydrat: 7,9 g