HjemOpskrifterKlassisk rødkål

Klassisk rødkål

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 25 g smør
  • 700 g snittet rødkål
  • 5 dl ribssaft
  • 75 g sukker
  • 1 dl lagereddike
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smelt fedtstoffet i en gryde og tilsæt rødkålen.

  • 2.
    Sauter kort og hæld saft ved og lad kålen simre under låg i ca. 20 min.

  • 3.
    Tilsæt eddike og sukker og lad det simre i ca. 10. min.

  • 4.
    Smag til med salt og peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6432 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
459 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 2.8 %0.8 g
Kulhydrat: 82.8 %22.4 g
Fedt: 14.4 %1.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;