Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Klassisk kransekage eller kransekagestænger
Klassisk kransekage eller kransekagestænger
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
2 personer
500 g bagemarcipan
200 g sukker
2 pasteuriserede æggehvider
Glasur:
175 g flormelis
1 pasteuriserede æggehvide
0.5 tsk hvidvinseddike
Sådan gør du
1.
Ælt marcipanmassen med sukker og æggehvider.
2.
Varm massen op i en tykbundet gryde til den er lun.
3.
Tril massen i stænger og klem dem spidse på midten som en tagryg.
4.
Skær stængerne i passende stykker eller form dem til ringe som kan stables til den klassiske kransekage.
5.
Lav den første ring 8 cm lang og 2 cm tyk.
6.
Læg 4 cm til pr. ring i længde ved de næste ringe.
7.
Sæt stykkerne og ringene på bagepapir og bag dem ved 200° C til de er gyldne ca. 10 minutter.
8.
Lad dem afkøle på pladen.
9.
Pynt efter afkøling.
10.
Glasur: Rør sigtet flormelis, æggehvide og eddike sammen. Glasuren skal være tyk og lidt sej.
11.
Fyld glasuren i et papirkræmmerhus, klip hul i spidsen og pynt kransekagestykkerne/ringene.
12.
Samme glasur bruges også som limdutter til at lime ringene sammen.
Kager
Brød og kager
Nytår
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15981 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1651 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.8 g
Protein:
6.2 %
6.1 g
Kulhydrat:
67.2 %
65.2 g
Fedt:
26.6 %
11.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;