Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Klassisk fyldt grisemørbrad med svampe og bacon
Klassisk fyldt grisemørbrad med svampe og bacon
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 afpudset svinemørbrad
75 g Buko® flødeost naturel 25%
100 g bacontern
150 g blandede svampe
friskkværnet peber
SÅDAN GØR DU
1.
Afpuds mørbraden og dup den med køkkenrulle.
2.
Skær langs mørbraden så den åbnes.
3.
Bank den forsigtigt med hånden så overfladen bliver lidt større.
4.
Rengør svampe og bræk dem i mindre stykker.
5.
Rist bacontern på en pande i ca. 4 min til de er gyldne, rist stykker af blandede svampe sammen med i et par minutter.
6.
Lad det køle lidt af.
7.
Fordel flødeost på mørbraden.
8.
Kom bacon- og svampeblandingen på, krydr med salt og peber.
9.
Rul mørbraden sammen og bind den sammen med bomuldssnor.
10.
Grilles ved indirekte varme i 10-11 min. på hver side, i alt 20-22 min.
11.
Lad mørbraden trække under klæde i 10 min. inden udskæring.
12.
Skæres i 1,5 cm tykke skiver og anrettes på skærebræt eller fad.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3757 kj / 898 kcal
Næringsindhold pr. 100g
557 kj / 133 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.5 g
Protein:
44.9 %
14.7 g
Kulhydrat:
3.2 %
1.1 g
Fedt:
51.9 %
7.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;