
Afpuds mørbraden og dup den med køkkenrulle. Skær langs mørbraden så den åbnes. Bank den forsigtigt med hånden så overfladen bliver lidt større.
Rengør svampe og bræk dem i mindre stykker. Rist bacontern på en pande i ca. 4 min til de er gyldne, rist stykker af blandede svampe sammen med i et par minutter. Lad det køle lidt af.
Fordel flødeost på mørbraden. Kom bacon- og svampeblandingen på, krydr med salt og peber. Rul mørbraden sammen og bind den sammen med bomuldssnor. Grilles ved indirekte varme i 10-11 min. på hver side, i alt 20-22 min.
Lad mørbraden trække under klæde i 10 min. inden udskæring. Skæres i 1,5 cm tykke skiver og anrettes på skærebræt eller fad.
Energi pr. person: 1199 Kj/ 285 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 16,5 g.
Kulhydrat: 1,0 g.
Fedt: 7,5 g.