Klassisk fyldt grisemørbrad med svampe og bacon

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
klassisk fyldt svinemorbrad
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 afpudset grisemørbrad ca. 500 g

75 g naturel flødeost

100 g bacon i tern

150 g blandede svampe

sea salt

kværnet peber

kødsnor

Sådan gør du

Afpuds mørbraden og dup den med køkkenrulle. Skær langs mørbraden så den åbnes. Bank den forsigtigt med hånden så overfladen bliver lidt større.

Rengør svampe og bræk dem i mindre stykker. Rist bacontern på en pande i ca. 4 min til de er gyldne, rist stykker af blandede svampe sammen med i et par minutter. Lad det køle lidt af.

Fordel flødeost på mørbraden. Kom bacon- og svampeblandingen på, krydr med salt og peber. Rul mørbraden sammen og bind den sammen med bomuldssnor. Grilles ved indirekte varme i 10-11 min. på hver side, i alt 20-22 min.

Lad mørbraden trække under klæde i 10 min. inden udskæring. Skæres i 1,5 cm tykke skiver og anrettes på skærebræt eller fad.

 

Energi pr. person:  1199 Kj/  285 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 16,5 g.
Kulhydrat: 1,0 g.
Fedt: 7,5 g.