HjemOpskrifterKlassisk fyldt grisemørbrad med svampe og bacon

Klassisk fyldt grisemørbrad med svampe og bacon

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 afpudset svinemørbrad
  • 75 g Buko® flødeost naturel 25%
  • 100 g bacontern
  • 150 g blandede svampe
  • friskkværnet peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Afpuds mørbraden og dup den med køkkenrulle.

  • 2.
    Skær langs mørbraden så den åbnes.

  • 3.
    Bank den forsigtigt med hånden så overfladen bliver lidt større.

  • 4.
    Rengør svampe og bræk dem i mindre stykker.

  • 5.
    Rist bacontern på en pande i ca. 4 min til de er gyldne, rist stykker af blandede svampe sammen med i et par minutter.

  • 6.
    Lad det køle lidt af.

  • 7.
    Fordel flødeost på mørbraden.

  • 8.
    Kom bacon- og svampeblandingen på, krydr med salt og peber.

  • 9.
    Rul mørbraden sammen og bind den sammen med bomuldssnor.

  • 10.
    Grilles ved indirekte varme i 10-11 min. på hver side, i alt 20-22 min.

  • 11.
    Lad mørbraden trække under klæde i 10 min. inden udskæring.

  • 12.
    Skæres i 1,5 cm tykke skiver og anrettes på skærebræt eller fad.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3911 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
579 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.7 g
Protein: 39.9 %13.6 g
Kulhydrat: 2.3 %0.8 g
Fedt: 57.8 %9.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;