HjemOpskrifterKlassisk burger med oksekød, bacon og cheddar

Klassisk burger med oksekød, bacon og cheddar

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 800 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
  • 40 g lagret cheddarost
syltet rødløg:
  • 1 rødløg i tynde skiver
  • 2 spsk rødvinseddike
  • 1 spsk sukker
  • 1 stjerneanis
fyld:
  • 4 burgerboller
  • 1 dl mayonnaise
  • 2 tomater i skiver
  • 8 skiver stegt bacon

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog rødvinseddike op med sukker og stjerneanis.

  • 2.
    Kom skiver af rødløg i, rør rundt og lad det stå og trække smag.

  • 3.
    Klargør det øvrige fyld.

  • 4.
    Ælt hakket oksekød med salt og peber.

  • 5.
    Form 4 store høje bøffer.

  • 6.
    Grilles på grill i 5-7 minutter på hver side.

  • 7.
    Lige inden bøfferne er færdige placeres en skive cheddarost på hver - lad osten smelte i ca. 30 sekunder.

  • 8.
    Grill burgerbollerne og smør med mayonnaise på bund og top.

  • 9.
    Byg burgeren op med grillet hakkebøf med smeltet cheddar, tomatskiver og stegt bacon.

  • 10.
    Kom toppen af burgerbollen på og server straks.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14642 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
968 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 24.5 %14.0 g
Kulhydrat: 16.8 %9.6 g
Fedt: 58.7 %15.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;