4 personer
800 g hakket oksekød
1 tsk. salt
1 tsk. sort peber
4 skiver cheddarost
Syltet rødløg:
1 rødløg i tynde skiver
2 spsk. rødvinseddike
1 spsk. sukker
1 stjerneanis
Fyld:
4 klassiske burgerboller med sesam
1 dl mayonnaise
2 tomater i skiver
8 skiver tørsaltet stegt bacon
Kog rødvinseddike op med sukker og stjerneanis. Kom skiver af rødløg i, rør rundt og lad det stå og trække smag. Klargør det øvrige fyld.
Ælt hakket oksekød med salt og peber. Form 4 store høje bøffer. Grilles på grill i 5-7 minutter på hver side. Lige inden bøfferne er færdige placeres en skive cheddarost på hver - lad osten smelte i ca. 30 sekunder.
Grill burgerbollerne og smør med mayonnaise på bund og top.
Byg burgeren op med grillet hakkebøf med smeltet cheddar, tomatskiver og stegt bacon.
Kom toppen af burgerbollen på og server straks.
Energi pr. person: 3631 Kj/ 865 kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 14,0 g.
Kulhydrat: 13,0 g.
Fedt: 10,5 g.