Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Klassisk burger med oksekød, bacon og cheddar
Klassisk burger med oksekød, bacon og cheddar
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
800 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
1 tsk salt
1 tsk sort peber
40 g cheddar cheese, lagret
syltet rødløg:
1 rødløg i tynde skiver
2 spsk rødvinseddike
1 spsk sukker
1 stjerneanis
fyld:
4 burgerboller
1 dl mayonnaise
2 tomater i skiver
8 skiver stegt bacon
SÅDAN GØR DU
1.
Kog rødvinseddike op med sukker og stjerneanis.
2.
Kom skiver af rødløg i, rør rundt og lad det stå og trække smag.
3.
Klargør det øvrige fyld.
4.
Ælt hakket oksekød med salt og peber.
5.
Form 4 store høje bøffer.
6.
Grilles på grill i 5-7 minutter på hver side.
7.
Lige inden bøfferne er færdige placeres en skive cheddarost på hver - lad osten smelte i ca. 30 sekunder.
8.
Grill burgerbollerne og smør med mayonnaise på bund og top.
9.
Byg burgeren op med grillet hakkebøf med smeltet cheddar, tomatskiver og stegt bacon.
10.
Kom toppen af burgerbollen på og server straks.
Amerika
Okse
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14333 kj / 3426 kcal
Næringsindhold pr. 100g
948 kj / 227 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.6 g
Protein:
25.5 %
14.2 g
Kulhydrat:
13.7 %
7.7 g
Fedt:
60.8 %
15.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;