Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Klassisk and
Klassisk and
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
2.8 kg ænder
1 tsk friskkværnet peber
1 spsk salt
2 æbler skåret i både
200 g svesker
1 l vand
Sådan gør du
1.
Tag anden ud af køleskabet 1 time før den skal steges.
2.
Forvarm ovnen til 175˚C.
3.
Fjern indmad, klip gumpen af og dup anden tør.
4.
Gnid den grundigt udvendigt og indvendigt med salt og kværnet peber.
5.
Fyld den med æbler og svesker og bind den sammen med stegesnor.
6.
Kom anden på en rist over en bradepande med brystet nedad.
7.
Hæld 1/2 liter vand i.
8.
Sættes midt i ovnen og steges med brystet nedad i 1,5 time.
9.
Vend anden og steg videre i 1 time.
10.
Stik en kødnål ind ved overlåret og tjek om kødsaften er klar.
11.
Når den er det, er anden færdig.
12.
Lad den hvile i 20 min. inden udskæring.
13.
Sigt skyen fra bradepanden og lad den køle af.
14.
Fjern fedtet fra skyen og gem fedt og sky til at lave andesaucen.
Fjerkræ
Jul
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16161 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
378 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
59.1 %
13.2 g
Kulhydrat:
13.1 %
2.9 g
Fedt:
27.8 %
2.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;