HjemOpskrifterKinaradise-ravioli med pulled pork og asiatisk sauce

Kinaradise-ravioli med pulled pork og asiatisk sauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 300 g grisenakkefileter
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 helt hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 zittauerløg
  • 2 æbler
  • salt og sort peber
  • spsk 4 dl koncentreret kalvefond
  • 2 chiller
Dressing:
  • 1 skalotteløg
  • 2 chiller
  • 2 æbler
  • 50 g frisk ingefær
  • 1 limefrugt
  • 2 spsk sesamolie
  • 4 spsk østerssauce
  • 2 spsk sojasauce
  • ½ kinaradise
  • 1 dl kørvel

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær kødet i store tern og brun det i olivenolie og krydr med salt og peber.

  • 2.
    Kom det i en stegeso eller en gryde med låg, der kan tåle ovn.

  • 3.
    Tag et enkelt fed hvidløg fra til dressing og halver resten og kom i gryden sammen med kød.

  • 4.
    Skær peberfrugt, ½ løg og 1 æble i grove tern og kom i gryden sammen med fond.

  • 5.
    Kom låg på og steg kødet mørt i ovnen ved 180°C i 1½ time til kødet er helt mørt.

  • 6.
    Tag kødet op af gryden og brug gafler til at trevle det.

  • 7.
    Hak resten af løg og æble meget fint og tilsæt en spsk. af hver til kødet samt lidt af stegesaften, så det er saftigt.

  • 8.
    Til dressing hakkes skalotteløg, chili og æble helt fint og blandes med revet ingefær og det gemte hvidløgsfed samt saften fra lime, sesamolie, østerssauce og soja.

  • 9.
    Skræl kinaradisen og skær den i meget tynde skiver – brug gerne et mandolinjern eller pålægsmaskine.

  • 10.
    Lav små ”ravioli” af kinaradise med fyld af kødet.

  • 11.
    Hæld dressingen over og pynt med kørvel.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3305 kj / 790 kcal
Næringsindhold pr. 100g
372 kj / 89 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 8.5 %1.9 g
Kulhydrat: 41.5 %9.1 g
Fedt: 50 %5.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;