HjemOpskrifterKinaradise-ravioli med pulled pork og asiatisk sauce

Kinaradise-ravioli med pulled pork og asiatisk sauce

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 300 g grisenakkefilet
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 helt hvidløg
  • 1 rød peberfrugt
  • 1 løg
  • 1.5 æbler
  • salt og sort peber
  • 4 dl koncentreret kalvefond
  • 1 frisk chili
    Dressing:
    • 1 skalotteløg
    • 1 frisk chili
    • 0.5 æble
    • 50 g frisk ingefær
    • 1 limefrugt
    • 2 spsk sesamolie
    • 4 spsk østerssauce
    • 2 spsk sojasauce
    • 0.5 kinaradise
    • 1 dl frisk kørvel

    SÅDAN GØR DU

    • 1.
      Skær kødet i store tern og brun det i olivenolie og krydr med salt og peber.

    • 2.
      Kom det i en stegeso eller en gryde med låg, der kan tåle ovn.

    • 3.
      Tag et enkelt fed hvidløg fra til dressing og halver resten og kom i gryden sammen med kød.

    • 4.
      Skær peberfrugt, ½ løg og 1 æble i grove tern og kom i gryden sammen med fond.

    • 5.
      Kom låg på og steg kødet mørt i ovnen ved 180°C i 1½ time til kødet er helt mørt.

    • 6.
      Tag kødet op af gryden og brug gafler til at trevle det.

    • 7.
      Hak resten af løg og æble meget fint og tilsæt en spsk. af hver til kødet samt lidt af stegesaften, så det er saftigt.

    • 8.
      Til dressing hakkes skalotteløg, chili og æble helt fint og blandes med revet ingefær og det gemte hvidløgsfed samt saften fra lime, sesamolie, østerssauce og soja.

    • 9.
      Skræl kinaradisen og skær den i meget tynde skiver – brug gerne et mandolinjern eller pålægsmaskine.

    • 10.
      Lav små ”ravioli” af kinaradise med fyld af kødet.

    • 11.
      Hæld dressingen over og pynt med kørvel.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    2989 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    335 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.5 g
    Protein: 5.9 %1.2 g
    Kulhydrat: 41.8 %8.2 g
    Fedt: 52.3 %4.7 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;