Kinaradise-ravioli med pulled pork og asiatisk sauce

fork and spoon
Hovedret
clock
90-120 min
Kinaradise-ravioli
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

300 g nakkefilet af gris

1 spsk. olivenolie

1 helt hvidløg

1 rød peberfrugt

1 løg

1½ æbler

Salt og sort peber

4 dl kalve- eller hønsefond

1 chili

 

Dressing:

1 skalotteløg 

1 chili

½ æble

50 g ingefær

1 lime

2 spsk. sesamolie

4 spsk. østerssauce

2 spsk. ponzu soja (kan evt. erstattes af alm. soja tilsat 1 spsk. citronsaft)

½ kinaradise

1 håndfuld kørvel

Sådan gør du

[UDARBEJDET AF CATHARINA & STEPHANIE FRA MASTERCHEF 2019]

Skær kødet i store tern og brun det i olivenolie og krydr med salt og peber. Kom det i en stegeso eller en gryde med låg, der kan tåle ovn. Tag et enkelt fed hvidløg fra til dressing og halver resten og kom i gryden sammen med kød. Skær peberfrugt, ½ løg og 1 æble i grove tern og kom i gryden sammen med fond. Kom låg på og steg kødet mørt i ovnen ved 180°C i 1½ time til kødet er helt mørt.

Tag kødet op af gryden og brug gafler til at trevle det. Hak resten af løg og æble meget fint og tilsæt en spsk. af hver til kødet samt lidt af stegesaften, så det er saftigt. Til dressing hakkes skalotteløg, chili og æble helt fint og blandes med revet ingefær og det gemte hvidløgsfed samt saften fra lime, sesamolie, østerssauce og soja. Skræl kinaradisen og skær den i meget tynde skiver – brug gerne et mandolinjern eller pålægsmaskine. Lav små ”ravioli” af kinaradise med fyld af kødet. Hæld dressingen over og pynt med kørvel.

 

Energi pr. person: 1055KJ/252Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,8 g.
Kulhydrat: 4,2 g.
Fedt: 8,2 g.