HjemOpskrifterKinaradise-ravioli med pulled pork og asiatisk sauce
Kinaradise-ravioli med pulled pork og asiatisk sauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
Ingredienser
4 personer
300 g grisenakkefileter
1 spsk olivenolie
1 helt hvidløg
1 rød peberfrugt
1 zittauerløg
2 æbler
salt og sort peber
spsk 4 dl koncentreret kalvefond
2 chiller
Dressing:
1 skalotteløg
2 chiller
2 æbler
50 g frisk ingefær
1 limefrugt
2 spsk sesamolie
4 spsk østerssauce
2 spsk sojasauce
½ kinaradise
1 dl kørvel
SÅDAN GØR DU
1.
Skær kødet i store tern og brun det i olivenolie og krydr med salt og peber.
2.
Kom det i en stegeso eller en gryde med låg, der kan tåle ovn.
3.
Tag et enkelt fed hvidløg fra til dressing og halver resten og kom i gryden sammen med kød.
4.
Skær peberfrugt, ½ løg og 1 æble i grove tern og kom i gryden sammen med fond.
5.
Kom låg på og steg kødet mørt i ovnen ved 180°C i 1½ time til kødet er helt mørt.
6.
Tag kødet op af gryden og brug gafler til at trevle det.
7.
Hak resten af løg og æble meget fint og tilsæt en spsk. af hver til kødet samt lidt af stegesaften, så det er saftigt.
8.
Til dressing hakkes skalotteløg, chili og æble helt fint og blandes med revet ingefær og det gemte hvidløgsfed samt saften fra lime, sesamolie, østerssauce og soja.
9.
Skræl kinaradisen og skær den i meget tynde skiver – brug gerne et mandolinjern eller pålægsmaskine.
10.
Lav små ”ravioli” af kinaradise med fyld af kødet.