Kiksekage

fork and spoon
Snacks
clock
30-60 min
Kiksekage
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

300 g Marabou Premium 70 %
3 dl fløde
1 tsk. vaniljesukker
200 g Marie kiks eller firkantede kiks
100 g blandede hakkede nødder, pistacienødder, 
mandler, hasselnødder
1-2 spsk. frysetørret hindbær

Sådan gør du

Hak chokoladen groft og kom den i en skål. Varm 
fløden op til kogepunktet og hæld lidt af den i den hakkede chokolade. Rør forsigtigt med en dejskraber 
til en ensartet konsistens. Kom resten af fløden i og 
rør til en glat konsistens. Lad chokoladeblandingen afkøle lidt.

Beklæd en form med husholdningsfilm. Kom kiksestykker i bunden, derefter et lag chokoladecreme, et lag frysetørret hindbær, lidt hakkede nødder og et lag kiks. Tryk kiksene ned i blandingen og gentag med chokoladecreme, frysetørret hindbær og nødder til der er 4 lag kiks. Slut af med chokolade på toppen og drys med hakkede nødder og frysetørrede hindbær.

Fold husholdningsfilmen over toppen og stil den på køl 
i min. 6 timer. Kan også fryses og skæres semi frossen. Tag kiksekagen ud af formen og anret på et fad.