9 personer
Antal: 60 stk.
2 dl koldt vand
1 dl vindruekerneolie
300 g fuldkornsrugmel
100 g hvedemel
75 g sesamfrø
50 g græskarkerner
50 g havregryn
75 g hørfrø
1 tsk bagepulver
2 spsk frisk timian
1 spsk flagesalt + ekstra til drys
Bland alle ingredienser sammen til en klistret dej. Del den i to stykker og rul den tyndt ud mellem to stykker bagepapir hver. Læg de to stykker udrullet dej på hver sin bageplade. Brug en kniv til at skære dejen i firkantede stykker, drys med lidt ekstra salt og bag dem i 12-15 min. ved 200°C. Bræk knækbrødene fra hinanden og opbevar dem i en lufttæt beholder.
Energi pr. stk: 241KJ/58Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,1 g.
Kulhydrat: 32,8 g.
Fedt: 19,7 g.