Kerneknækbrød med timian

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Kerneknækbrød med timian
Del med en ven

Ingredienser

9 personer

Antal: 60 stk.

 

2 dl koldt vand

1 dl vindruekerneolie

300 g fuldkornsrugmel

100 g hvedemel

75 g sesamfrø

50 g græskarkerner

50 g havregryn

75 g hørfrø

1 tsk bagepulver

2 spsk frisk timian

1 spsk flagesalt + ekstra til drys

Sådan gør du

Bland alle ingredienser sammen til en klistret dej. Del den i to stykker og rul den tyndt ud mellem to stykker bagepapir hver. Læg de to stykker udrullet dej på hver sin bageplade. Brug en kniv til at skære dejen i firkantede stykker, drys med lidt ekstra salt og bag dem i 12-15 min. ved 200°C. Bræk knækbrødene fra hinanden og opbevar dem i en lufttæt beholder.

 

Energi pr. stk: 241KJ/58Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,1 g.
Kulhydrat: 32,8 g.
Fedt: 19,7 g.