Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Kebabspyd med myntedressing og tomat- kikærtesalat
Kebabspyd med myntedressing og tomat- kikærtesalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
500 g hakket oksekød (ca. 12% fedt)
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk tørret oregano
1 fed hvidløg
salt & sort peber
1 bæger mynte
200 g græsk yoghurt
250 g tomater
1 dåse kogt kikært
1 rødløg
100 g Puck® salatost i blok
2 spsk olivenolie
1 spsk hvidvinseddike
tilbehør: pitabrød
SÅDAN GØR DU
1.
Bland hakket oksekød med spidskommen, oregano og knust hvidløg.
2.
Krydr med salt og godt med peber.
3.
Del farsen i 8 dele og form hver del til en kebab omkring et grillspyd.
4.
Grill kebabberne ved middel varme til de er gennemstegte, ca. 4 min. pr. side.
5.
Hak mynten fint og rør den sammen med yoghurten.
6.
Smag til med salt.
7.
Skær tomaterne i grove stykker.
8.
Skyl kikærterne i en sigte og bland dem med tomaterne.
9.
Skær løget i strimler og kom i salaten.
10.
Smuldr feta i og vend det hele rundt med olie/eddike.
11.
Krydr med salt og peber og tilsæt evt lidt ekstra mynteblade.
12.
Spis med lune pitabrød.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8838 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
615 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.5 g
Protein:
27.5 %
9.9 g
Kulhydrat:
12.2 %
4.4 g
Fedt:
60.3 %
10.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;