4 personer
500 g spisekastanjer.
3 porrer.
400 g grønne bønner.
150 g bacon i tern.
2 spsk smør.
Salt og peber.
2 spsk friske estragonblade.
Skær et kryds i toppen af hver kastanje og kog dem i letsaltet vand i 10 min. Lad dem køle lidt af og pil så skallen og skindet af dem. Skær porrer i tykke skiver nip stilkene af bønnerne. Steg bacon sprød på en tør pande og læg til side. I en ren sauterpande smeltes 1 spsk smør. Kom porrer, bønner og kastanjer i og lad det stege 5 min. ved middel varme. Krydr med salt og peber, læg låg på og sænk varmen, så grøntsagerne damper færdig i 10 min. Tilsæt til sidst bacon, estragon og resten af smørret efter panden er taget af varmen.
Energi pr. person: 1571KJ/375Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,3 g.
Kulhydrat: 14 g.
Fedt: 4 g.