HjemOpskrifterKastanjer med porre, bacon og grønne bønner

Kastanjer med porre, bacon og grønne bønner

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 500 g spisekastanjer
  • 3 porrer
  • 400 g grønne bønner
  • 150 g bacontern
  • 2 spsk smør
  • salt og sort peber
  • 2 spsk frisk estragon

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær et kryds i toppen af hver kastanje og kog dem i letsaltet vand i 10 min.

  • 2.
    Lad dem køle lidt af og pil så skallen og skindet af dem.

  • 3.
    Skær porrer i tykke skiver nip stilkene af bønnerne.

  • 4.
    Steg bacon sprød på en tør pande og læg til side.

  • 5.
    I en ren sauterpande smeltes 1 spsk smør.

  • 6.
    Kom porrer, bønner og kastanjer i og lad det stege 5 min. ved middel varme.

  • 7.
    Krydr med salt og peber, læg låg på og sænk varmen, så grøntsagerne damper færdig i 10 min.

  • 8.
    Tilsæt til sidst bacon, estragon og resten af smørret efter panden er taget af varmen.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7165 kj / 1712 kcal
Næringsindhold pr. 100g
445 kj / 106 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.6 g
Protein: 12.3 %3.2 g
Kulhydrat: 50 %13.1 g
Fedt: 37.7 %4.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;