Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Kartoffelvafler med varmrøget laks og estragondressing
Kartoffelvafler med varmrøget laks og estragondressing
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
vafler:
2 æg
300 300 g kartoffelmos
1.5 dl mælk
25 g smeltet smør
75 g hvedemel
2 forårsløg
salt og friskkværnet hvid peber
0.25 tsk revet muskatnød
topping:
150 g økologisk creme fraiche 9%
1 dl estragonblade
1 tsk revet citronskal (usprøjtet)
1 spsk dijonsennep
salt og sort peber
250 g varmrøgede laks
ærteskud og ekstra estragon
Sådan gør du
1.
Del æggene i blommer og hvider, og pisk hviderne stive.
2.
Bland kartoffelmosen med æggeblommer, mælk, smeltet smør, hvedemel og forårsløg i tynde skiver og krydr med salt, peber og muskat.
3.
Vend de piskede hvider forsigtigt i kartoffelblandingen.
4.
Steg dejen til vafler i et varmt vaffeljern, og hold dem lune i ovnen.
5.
Blend creme fraiche sammen med estragon, citronskal og sennep, og smag til med salt og peber.
6.
Pluk laksen i mindre stykker, og kom oven på vaflerne sammen med dressing.
7.
Pynt med ærteskud og estragon.
Fisk og skaldyr
Forret
Hovedret
SPISETID opskrift
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5799 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
709 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.6 g
Protein:
25.2 %
10.5 g
Kulhydrat:
21 %
8.8 g
Fedt:
53.8 %
10.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;